Gert Verhulst en James Cooke kondigen zomerrevue aan in het Plopsa Theater in De Panne

Gert Verhulst en James Cooke staan deze zomer klaar om een ZomerRevue te presenteren op het podium van het Plopsa Theater in De Panne. Het duo wordt bijgestaan door twee bekende sidekicks, Karen Damen en Ruth Beeckmans. 

Meer krantenkoppen in België

Zuhal Demir wil fiscale aftrekbaarheid kinderopvang van 45 tot 100 procent verhogen

Vlaams minister en Limburgs lijsttrekker Zuhal Demir (N-VA) pleit voor de verhoging van de fiscale aftrekbaarheid van kinderopvang voor werkenden van de huidige 45 naar 100 procent. Dat voorstel lanceerde ze in VTM Nieuws zondagmiddag in een debat met Vooruit-voorzitster Melissa Depraetere. “Werkende ouders moeten we een stevigere duw in de rug geven in plaats van ze als citroenen uit

Lees meer »

Israëlische premier Benjamin Netanyahu zegt dat er datum is voor grondoffensief in Rafah in zuiden van Gazastrook

Er is een datum vastgelegd voor een grondoffensief in Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. Dat zegt de Israëlische premier Benjamin Netanyahu. Volgens Israël is de aanval nodig om de Palestijnse beweging Hamas volledig uit te schakelen. Daarmee zet Netanyahu extra druk op de onderhandelingen over een staakt-het-vuren. Hamas vraagt zich af "of het zin heeft om die onderhandelingen

Lees meer »

RECONSTRUCTIE. Dreigmail zorgt voor paniek op honderd scholen: ‘Foute info circuleerde veel te snel”

Vanmorgen bleven een tweetal Waalse scholen gesloten. In verschillende andere mochten leerlingen niet op de speelplaats. Op zowat alle Franstalige scholen van het land – die geen vakantie hebben – werd méér dan gewoonlijk rondgekeken. De reden: een dreigmail naar ongeveer honderd scholen. Het Nationaal Crisiscentrum riep onmiddellijk op tot verhoogde waakzaamheid. Het OCAD beschouwde de dreiging als ongevaarlijk. Waarom

Lees meer »