Gert Verhulst en James Cooke kondigen zomerrevue aan in het Plopsa Theater in De Panne

Gert Verhulst en James Cooke staan deze zomer klaar om een ZomerRevue te presenteren op het podium van het Plopsa Theater in De Panne. Het duo wordt bijgestaan door twee bekende sidekicks, Karen Damen en Ruth Beeckmans. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OLYMPISCHE SPELEN. “Verrast door wegdek op sommige plekken”: Van Aert, Evenepoel en Kopecky spreken pers toe

Parijs is helemaal klaar voor de dertigste editie van de Olympische Spelen. Morgen is de openingsceremonie, zaterdag komen de eerste Belgen in actie. Onder meer de tijdrit bij de mannen en vrouwen staat dan geprogrammeerd. Met Remco Evenepoel, Wout van Aert en Lotte Kopecky. Zij spreken vanaf 16u30 met de pers, iets wat u integraal hieronder kan opvolgen!

Lees meer »

Paaldansers pleiten voor hun sport op de Olympische Spelen: “Dit zijn verticale turnoefeningen zoals op de balk”

Paaldansers willen dat hun sport opgenomen wordt in de competitie op de volgende Olympische Spelen in 2028. De Internationale Paaldans Sportfederatie (IPSF) is momenteel aan het onderhandelen met het Internationaal Olympisch Comité. Enkele West-Vlaamse paaldansers getuigen hoe intensief hun sport is en wat die erkenning kan betekenen.
The post Paaldansers pleiten voor hun sport op de Olympische Spelen: “Dit

Lees meer »

L&V Fashion uit Ingelmunster neemt Belgisch modemerk Zilton over

Het herenmodemerk Zilton, voorheen onderdeel van de failliet verklaarde modegroep Duror Fashion, wordt overgenomen door L&V Fashion, een modebedrijf uit Ingelmunster. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.
The post L&V Fashion uit Ingelmunster neemt Belgisch modemerk Zilton over appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ook magistraten en politiemedewerkers benaderd door ‘Eveline’, parket wil de man vervolgen voor afpersing, belaging en voyeurisme 

De oplichter die zich voordeed als ‘Eveline’, en zo naaktfoto’s van BV’s kon krijgen, heeft ook politiemensen en magistraten benaderd. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De man deed op sociale media alsof hij een jonge vrouw was, en zocht contact met allerlei mannen om hen naaktfoto’s te laten sturen. Nadat de man eind vorig jaar voor de 2e keer vrij

Lees meer »