Doe je je autodeur open met de juiste hand? Europa legt nieuwe maatregelen op

Als je je rijbewijs wil halen, krijg je tijdens het examen binnenkort ook controle op de manier waarop je je autodeur opendoet. Het is een van de maatregelen die Europa oplegt om de wegen veiliger te maken.

 

Meer krantenkoppen in België

Klaus Van Isacker nieuwe hoofdredacteur BRUZZ

Klaus Van Isacker wordt de nieuwe hoofdredacteur van het Vlaams-Brusselse nieuwsmedium BRUZZ. Van Isacker komt over van Flanders Technology & Innovation (FTI) en neemt de fakkel over van Kristof Pitteurs. Dat meldt BRUZZ op zijn website.
The post Klaus Van Isacker nieuwe hoofdredacteur BRUZZ appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Je had mij nodig, maar de drugs nog meer”: de zes grootste onthullingen uit het nieuwe album van Taylor Swift

De intieme teksten uit het album ‘The Tortured Poets Department’, dat vrijdag op de wereld werd losgelaten, lijken wel recht uit het dagboek van Taylor Swift (34) te komen. Miljoenen Swifties namen de 31 gloednieuwe nummers grondig onder de loep én daar kwamen heel wat onthullingen uit. Van vlijmscherpe uithalen naar realityster Kim Kardashian (43) tot haar knipperlichtrelatie met Matty

Lees meer »

China verwerpt Duitse beschuldigingen van spionage

De Chinese ambassade in Berlijn heeft de beschuldigingen rond spionage “sterk” veroordeeld. Dat meldt staatspersagentschap Xinhua. In het westen van Duitsland werden drie mensen gearresteerd die gewerkt zouden hebben voor een Chinese geheime dienst.

Lees meer »

Volgende week mogelijk bemiddelaar aan de slag bij VRT

Mogelijk kan volgende week al een bemiddelaar worden aangesteld die het vertrouwen tussen personeel en directie bij de openbare omroep VRT moet helpen herstellen. Dat heeft Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) aangekondigd in het Vlaams Parlement. Volgens de vakbonden heeft de directie al een “ernstige kandidaat” voorgesteld.

Lees meer »