De U11 van Katjes Ieper

De U11 van Katjes Ieper nam het vorig weekend in eigen huis op tegen Evoco Komen. Zaterdag volgt voor de Ieperse meisjes een nieuwe thuismatch tegen Sijos Menen.

The post De U11 van Katjes Ieper is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Twee jaar na het Oscar-incident is Will Smith klaar voor zijn comeback: “Hij levert filmstudio’s gewoon te veel geld op”

In de twee jaar na de beruchte Oscar-klap heeft Will Smith (55) zich koest gehouden, maar daar komt nu een einde aan. Afgelopen weekend stond hij al op het podium van het Amerikaanse festival Coachella en over anderhalve maand – met de release van ‘Bad Boys 4’ – is de comeback van de Hollywoodster helemaal compleet. Maar hoe zal zijn

Lees meer »

“Al mijn wedstrijdgeld is weg”: ex-profbokser Sugar Jackson vecht nog altijd om rond te komen na oplichting

“Medewerkers gingen met mijn wedstrijdgeld aan de haal.” Ex-profbokser Sugar Jackson Osei Bonsu (43) heeft financieel zware stormen doorstaan. Dat onthult hij in het nieuwe seizoen van het Play 4-programma ‘Don’t Worry, Be Happy’. Hij werd opgelicht en moest uit een diepe financiële put kruipen. “Ik werk nu in de nachtshift. Als sportman kan ik toch niet goed slapen.”

Lees meer »

Zo klinkt ‘Before the party is over’ live: Mustii geeft voorproefje voor Songfestival-optreden in ‘The Voice Belgique’

Mustii (33) is zich volop aan het voorbereiden om het publiek van het Eurovisie Songfestival in te pakken en als extra repetitie probeerde hij dat dinsdagavond al een keer ‘The Voice Belgique’. Daar gaf hij al een voorproefje van zijn optreden met ‘Before The Party’s Over’, met behoorlijk succes. Online kan onze inzending alvast rekenen op heel wat positieve reacties.

Lees meer »

Mogelijk arseenvervuiling bij Waalse metaalshredders: door lage deelname aan studie zijn conclusies onzeker

Bij jongvolwassenen die in de omgeving wonen van zeven metaalshredders in Wallonië zijn overschrijdingen vastgesteld van de gezondheidsnormen voor bepaalde stoffen, vooral van arseen. Maar door het beperkte aantal deelnemers is het niet mogelijk om de hoge waarden toe te schrijven aan vervuiling door de shredders. Dat meldt het Waals wetenschappelijk instituut ISSeP.

Lees meer »

Speelpleinwerking voor kinderen met beperking in Tienen stopt na 35 jaar door tekort aan monitoren: “Met pijn in het hart”

Na 35 jaar houdt speelpleinwerking Ruimte in Tienen op te bestaan. Al 35 jaar konden kinderen en jongeren met een mentale of fysieke beperking er elke zomer terecht. Er werden zelfs uitstapjes georganiseerd voor de kinderen. Maar nu is er geen opvolging voor de hoofdmonitoren. "We maken deze keuze met pijn in het hart", zegt hoofdmonitor Lisa Smets.

Lees meer »

Isabel Gadeyne start eigen zorgpraktijk in Wingene

Met Isabel Naturel wil Isabel Gadeyne uit de Gravestraat in Wingene haar passie voor zorgmassages, voetreflexologie en aromatherapie verder uitbouwen in een eigen praktijk. In combinatie met haar job als verpleegkundige wil ze graag haar expertise inzetten om mensen te helpen.
The post Isabel Gadeyne start eigen zorgpraktijk in Wingene appeared first on KW.be.

Lees meer »

Steeds meer Belgen aan de slag en meer hooggeschoolden

België telde begin 2021 11.521.238 inwoners, een stijging met 5,2 procent tegenover de 10.951.266 inwoners in 2011. Dat blijkt uit de Census 2021, de bevolkingstelling die het Belgische statistiekbureau Statbel elke 10 jaar doet. Uit de telling blijkt onder meer dat steeds meer Belgen een diploma hoger onderwijs behalen, dat steeds meer Belgen aan het werk zijn en dat ook

Lees meer »