Beelden tonen moment waarop speurders kleuter (5) levend en wel terugvinden in moeras

Op vrijgegeven beelden is het moment te zien waarop politieagenten een vijfjarig meisje terugvinden in een moeras, nadat ze was weggewandeld van haar huis in Tampa in de Amerikaanse staat Florida.

 

Meer krantenkoppen in België

Wim Opbrouck gooit de deuren van het Huis van de West-Vlaming open

Het Provinciaal Hof op de Markt in Brugge is sinds vrijdag 19 april opnieuw geopend voor het publiek. De heropening wordt feestelijk ingezet met het tiendaagse toekomstfestival Over Morgen, getekend Wim Opbrouck.
The post Wim Opbrouck gooit de deuren van het Huis van de West-Vlaming open appeared first on KW.be.

Lees meer »

ANALYSE. Midden-Oostenkenner Koert Debeuf over Israëlische aanval op Iran: “Eigenlijk is dit heel positief”

Wat moeten we denken van de vermoedelijk Israëlische aanval op de Iraanse stad Isfahan? “Toen de eerste berichten binnenliepen, dacht ik: ‘Oh my god’”, zegt professor internationale politiek Koert Debeuf, die gespecialiseerd is in het Midden-Oosten. “Maar intussen zie ik enkele redenen om te vermoeden dat het conflict niet verder zal escaleren.” Dit is zijn verrassende analyse.

Lees meer »

Kijk bij HLN exclusief live naar topaffiches in het amateurvoetbal: wie wint in Merelbeke-Oostkamp en Mechelen B-Rupel Boom?

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt minstens één topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Met volgend weekend twee wedstrijden. Zaterdag is er Merelbeke-Oostkamp, een dag later is Mechelen B-Rupel Boom de affiche.

Lees meer »

“Ik neem afscheid van KVC Ichtegem én van KV Oostende”: Tijs Van Wauwe (KVC Ichtegem) stapt niet mee in fusieproject

Met een thuismatch tegen kampioen Loppem en op de slotdag een partij bij middenmoter Beernem ziet het er naar uit dat KVC Ichtegem niet meer op de barrageplaats zal geraken. Daarvoor was uit bij KFC Aarsele een zege nodig.
The post “Ik neem afscheid van KVC Ichtegem én van KV Oostende”: Tijs Van Wauwe (KVC Ichtegem) stapt niet mee in

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Op buitenspeeldag is het de bedoeling dat de gsm even aan de kant gaat. Maar dit jaar valt dat mogelijk in het water…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dieven gaan voor zijn eigen voordeur aan de haal met kunstwerk van Vincenzo Mennillo: “Ik had mijn hoofd nochtans maar enkele tellen afgewend”

Een schilderij van de Italiaanse architect en kunstenaar Vincenzo Mennillo (48) is afgelopen zondag aan zijn voordeur in Koekelberg gestolen toen het aan het drogen was van een laag vernis. Vrijdag start al een tentoonstelling, waar het werk van de Italiaanse kunstenaar een prominente plek zou krijgen. “Ik hoop dat door deze oproep het schilderij zal opduiken.”

Lees meer »

Gerecht geeft groen licht: ondanks proefperiode mag man van Nicki Minaj meereizen tijdens haar wereldtournee

Hoewel de echtgenoot van zangeres Nicki Minaj (39), Kenneth Petty, zich momenteel aan strikte voorwaarden moet houden door zijn proeftijd, heeft hij nu toch de toestemming gekregen om de wereldtournee van zijn vrouw bij te wonen. De man werd in 2022 veroordeeld tot een jaar huisarrest en drie jaar proeftijd omdat hij zich niet had geregistreerd als zedendelinquent.

Lees meer »