André Hazes reageert voor het eerst op moeder Rachel die hem onterfde: “Het verbaast me niet meer”

André Hazes jr. (30) heeft voor het eerst gereageerd op het nieuws dat zijn moeder hem ooit voor een korte periode heeft onterfd. Dit feit kwam recentelijk aan het licht tijdens een getuigenverhoor in de rechtszaak tussen Rachel Hazes en twee voormalige zakenpartners“Ik geloof niet dat het onzin is, het is wel degelijk waar”, zegt de zanger aan ‘RTL Boulevard’. 

Meer krantenkoppen in België

Ben Weyts na “ongeloofwaardige” dreigmail voor middelbare scholen: “We moeten voorzichtiger omspringen met onrustwekkende boodschappen”

De dreigmail, die verschillende middelbare scholen in Vlaanderen ontvingen, was “op basis van de beschikbare informatie niet geloofwaardig”, volgens het orgaan voor de dreigingsanalyse OCAD. Minister van Onderwijs, Ben Weyts (N-VA) is dan ook kritisch: “We moeten voorzichtiger omspringen met onrustwekkende boodschappen”

Lees meer »

Kevin De Bruyne en Kylian Mbappé vliegen uit: de controversiële relatie tussen de luchtvaart en de Champions League

Kevin De Bruyne is bij Manchester City promomodel voor Etihad Airways. Qatar Airways dekt het salaris van Kylian Mbappé bij PSG. Op het shirt van Axel Witsel bij Atlético prijkt een miljoenensponsor die nog niet van de grond kwam. Vliegmaatschappijen uit het Midden-Oosten stuwen vijf van de acht kwartfinalisten in de Champions League budgettair naar ongekende hoogtes. Wat zoekt de

Lees meer »

Broedende vogels blokkeren verlichting fietssnelweg tussen Kortemark en Diksmuide

Terwijl het dossier rond de fietssnelweg tussen Kortemark en Diksmuide al jaren op tafel ligt en het tracé tussen Zarren en Diksmuide ontward lijkt, duikt er een nieuw probleem op. De plannen om verlichting te plaatsen op het tracé worden geblokkeerd door het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) omdat die de vogelbroedplaatsen in het gedrang brengen.
The post Broedende

Lees meer »

Baanbrekend onderzoek ontdekt hoe we astma mogelijk kunnen voorkomen in de toekomst: jouw belangrijkste vragen beantwoord

Naar lucht happen terwijl je snel en piepend ademhaalt. Iedereen kan zich wel iets voorstellen bij een astma-aanval. Een nieuw wetenschappelijk onderzoek in het vooraanstaande tijdschrift Science heeft nu aangetoond hoe de vernauwing van de luchtwegen zorgt voor ontsteking en slijm. Met deze nieuwe kennis kunnen we astma mogelijk voorkomen in de toekomst. HLN-wetenschapsexpert Martijn licht toe wat de wetenschappers

Lees meer »