Ursula von der Leyen op oorlogspad, voor Oekraïne én haar herverkiezing

17:13 EU-Commissievoorzitster Ursula von der Leyen wil de winsten op de Russische bevroren tegoeden bij Euroclear inzetten voor de aankoop van munitie en wapens voor Oekraïne. ‘Meer, beter en Europees uitge… 

Meer krantenkoppen in België

Siska Schoeters stelt duidelijke prioriteiten: “Ik zal mezelf nooit kunnen verwijten dat ik weinig tijd doorbreng met m’n kinderen’

Ouders die hun kind verliezen: het is de grootste nachtmerrie van elke mama of papa. Zo ook voor Siska Schoeters (41), die er een aflevering over maakt voor het VRT 1-programma ‘Durf te vragen’. Sinds de presentatrice mama is van Lucien (12) en Minnie (7) gaat dat gevoel van ongerustheid nooit weg, bekent ze in ‘Story’. “Als mijn zoon met

Lees meer »

Italiaanse premier Meloni wil snel goedkeuring van strengere wet tegen draagmoederschap: “Praktijk is onmenselijk”

De Italiaanse premier Giorgia Meloni vindt draagmoederschap "onmenselijk". Dat zei ze op een conferentie in Rome. De premier van de uiterst rechtse partij Fratelli d’Italia wil strenger optreden tegen deze praktijk met boetes tot 1 miljoen euro. Het wetsvoorstel van haar partij werd al goedgekeurd door het Huis van Afgevaardigden, nu moet de Senaat er zich over buigen. Meloni wil

Lees meer »

Buschauffeur loopt verbrijzelde oogkas op bij brutale afranseling door man met pitbull in Brugge: 37 maanden effectieve celstraf

Toen hij zijn halte miste, sloegen bij Diksmuideling Jens B. de stoppen door. De dertiger, die vergezeld werd door een pitbull, verbrijzelde de oogkas van de buschauffeur en ging vervolgens ook nog de politie te lijf. De rechter gaf hem maandag 37 maanden effectieve celstraf.
The post Buschauffeur loopt verbrijzelde oogkas op bij brutale afranseling door man met pitbull in

Lees meer »