Scheldwoorden roepen, spuwen, vrouwen kaalscheren: ‘Collaborateurs werden vernederd door eigen buren, niet door Belgische staat’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Onvergetelijke (verjaar)dag voor Séna Soete uit Izegem, die backstage tijdens ‘Tien om te Zien’ talrijke selfies kon maken met bekende artiesten

Séna Soete woont in Izegem. De zoon van Christophe Soete en Vicky Joly is sterk geïnteresseerd in het beluisteren van muziek. Op woensdag 24 juli werd hij 14 jaar. En wat voor een verjaardag maakte hij mee!
The post Onvergetelijke (verjaar)dag voor Séna Soete uit Izegem, die backstage tijdens ‘Tien om te Zien’ talrijke selfies kon maken met bekende

Lees meer »

Telenet en Proximus zetten grote stap richting samenwerking rond uitrol van supersnelle fibernetwerken in Vlaanderen

Wyre, de joint venture van Telenet en Fluvius, en Proximus hebben een ‘memorandum of understanding’ ondertekend over een mogelijk toekomstige samenwerking om sneller in heel Vlaanderen supersnelle fibernetwerken te kunnen aanleggen. Vooral buiten de grotere steden moet de uitrol van die glasvezelnetwerken sneller en goedkoper worden door de samenwerking.

Lees meer »

Auteur Ann Driessen gidst wandeling in thema van Karel Balduck in Veurne

In ‘De schat van Merkem’ schetst auteur Ann Driessen de lotgevallen van juwelier-koster Karel Balduck en zijn gezin tijdens WOI. Ze liet zich inspireren door het goed bewaarde en geïllustreerde dagboek van Balduck, die 28 jaar in Veurne heeft gewoond.
The post Auteur Ann Driessen gidst wandeling in thema van Karel Balduck in Veurne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Crèmerie Georges al 60 jaar vaste waarde op Zeedijk in De Panne: Nostalgie én topkwaliteit op een heerlijk hoorntje

Op de Zeedijk is Crèmerie Georges een gevestigde waarde onder ijsjeseters. Gestart met vijf smaken, zijn dat er vandaag vijf keer zo veel. Astrid Leplae vernieuwt dit aanbod regelmatig, onder het goedkeurend oog van Michel Casteleyn, de zoon van wijlen Georges.
The post Crèmerie Georges al 60 jaar vaste waarde op Zeedijk in De Panne: Nostalgie én topkwaliteit op

Lees meer »

Kostenplaatje van 250 miljoen, 45.000 agenten en mysterie rond ‘Zorro’: alles wat u moet weten over “grootste openingsceremonie ooit”

Groot, groter, Parijs 2024. De openingsceremonie van de Olympische Spelen vanavond moet de strafste aller tijden worden. “Een unieke en historische gebeurtenis”, bouwde president Macron de spanning al op. Frankrijk spaarde alleszins kosten noch moeite voor de ceremonie. Met het overzicht hieronder bent u helemaal klaar voor het spektakel op en rond de Seine.

Lees meer »