Makelaar maakte 119 mensen in totaal miljoenen euro’s armer: “Hij heeft wel 20 keer corona gehad, telkens maakte hij verhaaltjes”

In Tongeren is dinsdag de fraudezaak rond de makelaar Guy G. gestart. De Alkenaar lichtte 119 Limburgers op door hen beleggingen aan te smeren met waanzinnige rentes tot maar liefst 17 procent. “Hij heeft een carrière als acteur gemist.”

 

Meer krantenkoppen in België

“Topjaar voor onze club”: TTC Westhoek A kampioen in tweede provinciale

De eerste ploeg van TTC Westhoek pakte dit seizoen de titel in tweede provinciale in het tafeltennis. Met nog twee ontmoetingen voor de boeg is de ploeg nog ongeslagen. TTC Westhoek is een fusie van de clubs uit Ieper en Heuvelland.
The post “Topjaar voor onze club”: TTC Westhoek A kampioen in tweede provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kunstige ontdekkingsreis in Koetshuis in Waregem

Op vrijdag 19 en 26, zaterdag 20 en 27 en zondag 21 en 27 april exposeren Madie Lannoy (creaties in klei), Wivine Van Maelzaeke (schilderkunst) en Paul Gheskiere (fotografie) in Het Koetshuis in Park Baron Casier in de Stationsstraat 34 in Wareegem. De tentoonstelling is telkens gratis te bezoeken van 14 tot 18.30 uur.
The post Kunstige ontdekkingsreis in Koetshuis

Lees meer »

Schoolbussen zitten overvol, De Lijn schakelt autocars in

De Lijn gaat in Oost- en West-Vlaanderen reisbussen inschakelen op drukke trajecten zodat scholieren niet achterblijven aan de bushalte omdat de bus vol zit. De extra bussen komen er vanaf 15 april, de eerste maandag na de paasvakantie, en blijven tot eind juni scholieren vervoeren.

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Spoedoverleg kernwaakhond na droneaanval bij kerncentrale Zaporizja – Zelensky: “Alles wat Poetin aanraakt, verandert in puin”

Er is een nieuwe droneaanval gemeld in de omgeving van de Oekraïense kerncentrale Zaporizja. Dat hebben experten van het Internationaal Atoomenergieagentschap (IAEA) bevestigd. Eerder waarschuwden ze al dat Russische aanvallen op de kerncentrale “het risico op een groot nucleair ongeluk aanzienlijk vergroten”. Ondertussen bezoekt president Volodymyr Zelensky de door Russische aanvallen geteisterde grensregio Charkiv. Lees hier de ontwikkelingen van dinsdag

Lees meer »

Mag wie levensmoe is uit het leven stappen? “Er valt voor mij niets meer te verwachten van het leven. Wat doe ik hier nog?”

Mensen die levensmoe zijn, zouden uit het leven moeten kunnen stappen. Dat is een van de radicale oplossingen die CM-voorzitter Luc Van Gorp voorstelt om de razendsnelle en erg kostelijke vergrijzing tegen te gaan. In het Antwerpse woonzorgcentrum Onze Lieve Vrouw staat men open voor het debat. “Maar het mag niet aan het financiële gekoppeld worden.”

Lees meer »

Koen Wauters mag niet meezingen en gastzanger Tom Walker heeft duidelijke favoriet: dit was de kwartfinale van ‘The Voice’

Slechts zeven van de tien kandidaten kunnen doorstoten naar de halve finale van ‘The Voice van Vlaanderen’. Voor die begeerde plekken gooiden de talenten vrijdagavond alles in de strijd in de tweede liveshow, met als gevolg euforie maar ook bitter moeilijke keuzes voor coaches Natalia, Koen Wauters, Jan Paternoster, Mathieu Terryn en Laura Tesoro. Want drie kandidaten werden onherroepelijk naar

Lees meer »