LIVEBLOG UNION-CLUB. Union op weg naar bekerfinale! Sykes kopt in extra tijd de 2-0 binnen

Elektriciteit in het Dudenpark voor een halve bekerfinale waar véél van afhangt. Union smacht naar een prijs. Maar de grote druk? Die ligt bij Club Brugge. En Ronny Deila. Volg de wedstrijd via onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Man springt van brandend flatgebouw in Oostende, recht op dak van buren: “Je hoorde de kinderen op straat schreeuwen”

Bij een hevige brand in een appartementsgebouw in Oostende heeft een man maandagnamiddag van het dak moeten springen om aan de vlammen te ontsnappen. De bewoner van de flat waarin de brand ontstond, is zwaargewond. Of hij de man is die van het dak sprong, is nog onduidelijk. Nog drie andere mensen moesten met een rookvergiftiging naar het ziekenhuis.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. De KetnetBand brengt covers op Korenmarkt en 18-koppig collectief Free The Folk! maakt indruk op Luisterplein

Het is weeral dag drie van de Gentse Feesten! De KetnetBand brengt covers van populaire kinderartiesten op de Korenmarkt en Free The Folk! staat met 18 muzikanten op een podium en doet dat prima. Straks staat er onder meer een misviering in het Gents in de Sint-Jacobskerk op het programma en om 23 uur treedt Urbanus op op het Sint-Baafsplein.

Lees meer »

“Mijn geluk en gemis zijn onlosmakelijk verweven”: jaar na afscheid van Juliette bevalt Annelies van zoontje Clément

Annelies Segaert uit Kortemark verloor een jaar geleden haar toen 4-jarige dochtertje Juliette in amper een paar dagen tijd aan de gevolgen van sepsis. Toch werd Juliette een beetje onsterfelijk, nadat sociale media op vraag van Annelies overspoeld werden met roze hartjes, als ode aan #JuliettetjeKroketje. Zopas kreeg ze er een broertje bij, Clément. “Het voorbije jaar was een onwaarschijnlijke

Lees meer »

“Dit is de bakermat van de Belgian Cats”: samen supporteren voor Emma Meesseman op de Spelen kan in Iepers sportcentrum

In het Ieperse sportcentrum met muurschildering van Emma Meesseman kunnen haar stadsgenoten de basketster aan het werk zien tijdens de Olympische Spelen. Piet en Nathalie plaatsen een groot scherm op de plek waar Emma en andere Belgian Cats groot werden.
The post “Dit is de bakermat van de Belgian Cats”: samen supporteren voor Emma Meesseman op de Spelen kan

Lees meer »

Zestigtal geïnteresseerden bij adoptiedag in SOS Reptiel: “Ik bouwde zelf terrarium voor deze python”

De adoptiedag bij SOS Reptiel in Ichtegem kon zaterdag op heel wat belangstelling rekenen. Een zestigtal geïnteresseerden kwamen langs en verschillende mensen adopteerden effectief een dier. Daarnaast tekenden nog eens twintig bezoekers present voor een rondleiding. Bezieler Mario Goes kwam samen met zijn vrijwilligers handen tekort om iedereen te woord te staan, maar dat deden ze met veel plezier. De

Lees meer »

FBI over aanslag op Trump: “Schutter vloog op voorhand met drone rond op rallylocatie en zocht ook informatie op over aanslag op JFK”

Thomas Matthew Crooks (20) die een aanslag heeft gepleegd op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, vloog op voorhand met een drone rond op het terrein waar de rally van Trump doorging. Dat heeft FBI-directeur Christopher Wray gezegd in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Crooks zou voor de schietpartij ook online research gedaan hebben naar de moordaanslag op voormalig president John

Lees meer »

EXCLUSIEF. Binnenkijken in ‘het kleine Versailles van de Ardennen’: hier slapen Brad Pitt en Ines de Ramon (en zoveel betalen ze ervoor)

Geen vijfsterrenhotel in de stad. Wel een prachtig landgoed temidden kilometers groen. Brad Pitt en Ines de Ramon kozen voor hun verblijf in ons land het prestigieuze ‘Manoir de Lébioles’. Een architecturale parel in Spa die gekend staat om z’n fenomenale spa en culinaire hoogstandjes. Al vinden de geliefden er vooral hun hoogste goed. “Wij beloven iedere bezoeker onvoorwaardelijke discretie.”

Lees meer »