INTERVIEW. Club-CEO Bob Madou: “Ik ben Mannaert niet, maar het zou onnozel zijn om Vincent niet meer te consulteren”

Alle ogen op Club Brugge. De Cup moet hun seizoen redden, nu de titel al weg is. Uitgerekend in díe omstandigheden is Bob Madou (41) bezig aan zijn eerste maanden als de nieuwe CEO van blauw-zwart en spreekt hij voor het eerst. “Ik heb met Vincent Mannaert afgesproken dat hij het me zegt als ik een fout maak. En liefst vóór ik ze heb gemaakt.” 

Meer krantenkoppen in België

Nu al hét beeld van de speeldag: STVV-spits Kaya ‘viert’ goal door onbedoeld Kanga hard onderuit te halen

Nu al hét beeld van de speeldag. Nadat STVV-spits Fatih Kaya met zijn eerste competitiegoal de comeback van de Kanaries volmaakte tegen de Rouches, wist de Duitser met z’n vreugde geen blijf. Kaya spurtte naar de eigen bank om te vieren, maar maaide onderweg Standard-aanvaller Wilfried Kanga helemaal onderuit. “Het was niet mijn bedoeling”, zei hij er achteraf zelf over.

Lees meer »

PepsiCo-fabriek in Veurne krijgt volledig geautomatiseerd magazijn: “Past in onze groeiplannen”

Het Amerikaanse voedingsconcern PepsiCo gaat zijn fabriek in Veurne moderniseren met de bouw van een volledig geautomatiseerd magazijn. Het nieuwe magazijn moet de twee miljoen zakken chips en snacks die dagelijks worden geproduceerd, opslaan. “Deze oplossing zal ons helpen om de hoge productiesnelheid bij te houden en onze toekomstige groeiplannen te stimuleren.”
The post PepsiCo-fabriek in Veurne krijgt volledig geautomatiseerd

Lees meer »

Jongeman gewond bij schietpartij in Anderlecht

In de Brusselse gemeente Anderlecht is afgelopen nacht een jongeman gewond geraakt bij een schietpartij. Dat meldt RTL Info en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Brussel Zuid (Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst). De juiste omstandigheden van de schietpartij zijn nog onduidelijk.

Lees meer »

Totale zonsverduistering vandaag te zien in Noord-Amerika

In Mexico, de Verenigde Staten en Canada kunnen mensen vandaag een totale zonsverduistering zien. De maan staat dan precies tussen de zon en de aarde in, waardoor het zonlicht wordt tegengehouden en de lucht iets minder licht wordt. In ons land is niets van de eclips te zien.

Lees meer »