“Ik ben nog jong, maar ik houd dit niet nog tien jaar vol”: Verstappen uiterst kritisch op volle Formule 1-kalender

Het is weer tijd voor actie. Met de GP van Bahrein start dit weekend het nieuwe seizoen in de Formule 1. Meteen met een nieuwigheid, want de race is op zaterdag. Al het nieuws in aanloop naar de opener volgt u op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG PSG-BARCELONA (21u, LIVE op VTM2/VTM GO). “Ach ja, je kent hem”: Xavi reageert koeltjes op steekje van Luis Enrique

Vanavond staat de heenwedstrijd tussen PSG en FC Barcelona op het programma. Beide ploegen strijden voor een plaats in de halve finale van de Champions League. De laatste keer dat de twee ploegen tegenover elkaar stonden, trok PSG aan het langste eind. Wie zet zichzelf in polepositie voor een mogelijke halve finale? Kijk vanavond live op VTM2 of VTM GO,

Lees meer »

Het leek nobel, maar bleek een dekmantel voor pedofilie: hoe een schatrijke beleggingsadviseur een weerzinwekkend dubbelleven leidde

De succesvolle Streamz-serie True crime Belgium spit voor de nieuwste aflevering het gruwelijke verhaal uit van Pieter Ceulen (68). Deze Nederlandse beleggingsadviseur uit Antwerpen leidde een hallucinant dubbelleven als pedofiel. Met 19 jaar cel én 15 jaar terbeschikkingstelling kreeg hij een zware straf. Opmerkelijk: intussen is hij alweer op vrije voeten. Hij woont in een luxeappartement in Amsterdam.

Lees meer »

250 Nederlandse artiesten en kunstenaars vragen Joost Klein om thuis te blijven van Songfestival vanwege deelname Israël

Een maand voor het Eurovisiesongfestival vragen ruim 250 Nederlandse artiesten, schrijvers en kunstenaars aan hun kandidaat, Joost Klein, om thuis te blijven van het Songfestival. De reden voor de oproep: de deelname van Israël. "Terwijl de voorbereidingen van het Eurovisiesongfestival in volle gang zijn, voert een van de deelnemende landen een genocide uit", lezen we in een brief die ondertekend

Lees meer »

Werkgroep Tinekesfeesten organiseert vierde editie van foodtruckfestival Café Mangé

Na een geslaagde editie in Heulepark vorig jaar blaast de werkgroep van Heules grootste volksfeest op zaterdag 4 mei verzamelen voor de vierde editie van Café Mangé. De werkgroep van de Tinekesfeesten houdt vast aan de basisingrediënten van de vorige succesedities: foodtrucks, een streepje muziek en vooral veel ambiance.
The post Werkgroep Tinekesfeesten organiseert vierde editie van foodtruckfestival Café Mangé

Lees meer »

Jari Belpaire van Jong Male: “Nog drie finales betwisten”

Tegen een nooit te onderschatten Veurne leden de jongens van de Brieversweg een zware nederlaag. De 5-1-eindcijfers geven geen exacte weergave van het gebeuren, want Jong Male werd het slachtoffer van omstandigheden.
The post Jari Belpaire van Jong Male: “Nog drie finales betwisten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meesteroplichter Piet Van Haut krijgt twintig maanden cel omdat hij vriendin 56.000 euro afhandig maakte

De bekende meesteroplichter Piet Van Haut (56) is in beroep veroordeeld tot twintig maanden cel en een boete van 3.000 euro. Hij gaf via een bankkaart van een Knokse vriendin 56.000 euro uit. “Maar we hebben die kaart samen aangevraagd en ik mocht ze gebruiken”, beweerde hij.
The post Meesteroplichter Piet Van Haut krijgt twintig maanden cel omdat hij vriendin

Lees meer »