Beroemde talkshowhost Jon Stewart barst op tv in tranen uit om overlijden van zijn hondje

De beroemde Amerikaanse talkshowhost Jon Stewart is deze week opvallend emotioneel geworden in ‘The Daily Show’. Voor het oog van de kijkers prees hij zijn overleden hond Dipper. Het duurde niet lang tot de presentator in tranen uitbarstte, maar liefst twee minuten lang. “Hij was er klaar voor, maar ik niet.” 

Meer krantenkoppen in België

“Nog één keer een repetitie van de fanfare meemaken”: Emotioneel verjaardagscadeau voor 90-jarige Gaston Logghe

Gaston Logghe droomde ervan om zowat 70 jaar na zijn laatste repetitie bij de Koninklijke Fanfare Orpheonisten nog eens een repetitie van de vereniging bij te wonen. Onder impuls van zijn familie en de sympathieke bende muzikanten beleefde de kwieke negentiger een avondje om nooit te vergeten. “Dit brengt een pak herinneringen en emoties naar boven.”
The post “Nog één

Lees meer »

Trio dat verdacht wordt van moordpoging met hockeystick aan Blankenbergse dancing staat ook terecht voor schuldig verzuim

Voor de Brugse strafrechtbank is maandag het proces ingeleid tegen drie mannen die aan het Blankenbergse danscafé Circosia een Georgische man in coma sloegen met een balk en een hockeystick. Naast poging tot moord staan ze ook terecht voor schuldig verzuim. Ze zouden het slachtoffer, dat in de dancing zélf eerst een mes had getrokken, immers aan zijn lot hebben

Lees meer »

VS en Japan willen veiligheidsalliantie versterken

De Amerikaanse president Joe Biden heeft de Japanse premier Fumio Kishida vandaag ontvangen voor een staatsbezoek. Beide leiders zullen het in Washington hebben over de militaire samenwerking tussen de twee landen. De VS willen die samenwerking met Japan versterken en ook hun strijdkrachten in het Aziatische land moderniseren.

Lees meer »

Nancy (50) reist naar Amerikaanse straat waar broer Kristof (33) verongelukte: “Ik wilde met mijn eigen ogen zien waar het gebeurd is”

“Ik dacht dat ik verdrietig zou zijn. Maar het omgekeerde was waar: er overviel mij een soort van warmte.” Aan het woord: Nancy Lefevere (50), die tien jaar na het fatale ongeluk van haar broer Kristof 8.000 kilometer ver reisde om precies dáár afscheid van hem te nemen. “Maar door de baan zelf te zien, begrijp ik het ongeval nog

Lees meer »

“Ik ben niet langer het feestbeest dat graag rondneukt”: ‘Temptation’ Megan probeert de ware liefde te vinden

Ze leek de afgelopen maanden haast permanent op vakantie, maar dezer dagen vertoeft Megan Desaever (24) weer eventjes in onze contreien. Voor de persdag van het All Stars-seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ zakte de realityster af naar Amsterdam, waar ze haar hart op tafel legde. Een gesprek over liefde en lust, volwassen worden en grenzen stellen. “Ik

Lees meer »

Vzw De Nachtlichtjes organiseert jaarlijks feestweekend: “Opbrengst integraal naar Kom op tegen Kanker”

Vzw De Nachtlichtjes organiseert in het weekend van 27 en 28 april haar jaarlijkse feestweekend. Met de opbrengst schrijven ze opnieuw twee teams in voor de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Dit jaar fietsen ze al voor de tiende keer mee.
The post Vzw De Nachtlichtjes organiseert jaarlijks feestweekend: “Opbrengst integraal naar Kom op tegen Kanker” appeared first

Lees meer »

“Ik ben niet langer het feestbeest dat graag met iedereen in bed duikt”: ‘Temptation’ Megan probeert de ware liefde te vinden

Ze leek de afgelopen maanden haast permanent op vakantie, maar dezer dagen vertoeft Megan Desaever (24) weer eventjes in onze contreien. Voor de persdag van het All Stars-seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ zakte de realityster af naar Amsterdam, waar ze haar hart op tafel legde. Een gesprek over liefde en lust, volwassen worden en grenzen stellen. “Ik

Lees meer »

Vier jongeren aangeklaagd na dood van tiener in buitenwijk Parijs

Twee broers en twee andere jongeren zijn in de nacht van zondag op maandag aangeklaagd voor moord na de dood van een tiener. De 15-jarige scholier werd in de buitenwijken van Parijs ernstig mishandeld. Hij werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht, maar kwam vrijdag te overlijden. Volgens een politiebron kreeg de jongen een hartstilstand. In Frankrijk is geschokt gereageerd

Lees meer »