Amerikaanse president Joe Biden ondergaat jaarlijkse medische controle: resultaten nog niet bekend

De Amerikaanse president Joe Biden – met zijn 81 jaar de oudste zittende president in de geschiedenis van de VS – heeft woensdag zijn jaarlijkse medische routinecontrole ondergaan. Hij bracht in de voormiddag twee en een half uur door in het militaire ziekenhuis Walter Reed, in de stad Washington. De resultaten van het medisch onderzoek worden later op de dag verwacht, meldde het Witte Huis. 

Meer krantenkoppen in België

“De rust lijkt nu teruggekeerd”: KFC Poperinge A gaat met nieuw trainersduo Saeremans/Lelong voor het behoud in tweede provinciale

Het werd een korte passage van twee wedstrijden voor Didier Bargibant bij KFC Poperinge A. Vanuit de spelersgroep kwam de vraag om terug te keren naar de vertrouwde situatie onder Glen Saeremans. Aangezien Glen nog geschorst is, komt er een trainerduo en zal Wannes Lelong deel uitmaken van de staf.
The post “De rust lijkt nu teruggekeerd”: KFC Poperinge A

Lees meer »

Nederlandse prinsessen dringen bij mama Máxima aan op meer zakgeld: “Ze vinden dat ze een verhoging verdienen”

Ook koningskinderen blijven gewone kinderen. Amalia (20), Alexia (18) en Ariane (17), de dochters van de Nederlandse koning Willem-Alexander (56) en koningin Máxima (51) willen meer zakgeld. Daar hebben ze al meermaals op aangedrongen, zo vertelde Máxima ter gelegenheid van het 45-jarig bestaan van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud), een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over de geldzaken

Lees meer »

VS zetten onder Biden recordaantal Chinese firma’s op zwarte lijst

De Verenigde Staten hebben onder president Joe Biden meer Chinese bedrijven en individuen op de zwarte lijst gezet dan de voorgaande Amerikaanse regeringen. Washington wil op die manier onder meer voorkomen dat China hoogwaardige technologieën in handen krijgt die ook voor militaire doeleinden kunnen worden gebruikt. Voor de Chinese bedrijven op de zwarte lijst gelden strenge exportbeperkingen.

Lees meer »

Rik Devillé vreest dat eindrapport naar seksueel misbruik in de Kerk op lange baan geschoven wordt: “Het is bijna te laat”

Priester Rik Devillé vreest dat de onderzoekscommissie naar het misbruik in de kerk op een sisser zal uitdraaien, dat meldt hij aan onze redactie. De parlementaire onderzoekscommissie is nochtans bijna klaar met haar onderzoek, maar het laatste document van de Hoge Raad voor Justitie laat op zich wachten. “De slachtoffers wachten al veertien jaar, dit is een ontgoocheling.”

Lees meer »

Kaster Keukens palmt gloednieuw gebouw op Krommebeekpark in

Ruim vijf jaar nadat Bert Catteeuw Kaster Keukens opstartte langs de Populierstraat heeft het bedrijf haar intrek genomen in een gloednieuw gebouw op het Krommebeekpark. Wat begon met vier is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een vijftigtal medewerkers. “Een van de pronkstukken van onze nieuwbouw is ons showroomgedeelte met dertig keukens.”
The post Kaster Keukens palmt gloednieuw gebouw op

Lees meer »

Nederlandse presentator nog maar eens in opspraak door uitspraken, maar toch klapt en lacht Nederlands publiek hartelijk

Ongenuanceerd. Niet empathisch. Ronduit racistisch. En ook: lomp, bot, stompzinnig, platvloers. Alweer ligt Johan Derksen onder vuur en sparen de Nederlanders geen woord om hun bekende tv-gezicht te omschrijven. De incidenten die hij ‘meetorst’ zijn intussen niet meer op één hand te tellen. Maar toch is Derksen nog altijd op tv en mag hij blijven zeggen én tonen wat hij

Lees meer »