Orderboek van bouwgroep CFE droogt op

08:47 CFE haalt steeds minder orders in België en Luxemburg binnen, waardoor het orderboek van de bouwgroep in een jaar met bijna een kwart is gekrompen. De nettowinst ging fors lager, blijkt uit de jaarcij… 

Meer krantenkoppen in België

? Mogelijk eerste sterfgevallen door eten van vlees van ‘zombieherten’: om welke ziekte gaat het en wat is het risico voor ons?

In de Verenigde Staten zijn twee jagers gestorven nadat ze vlees hadden gegeten dat vermoedelijk afkomstig was van zogenaamde ‘zombieherten’. Het zou dus mogelijk om de eerste overdracht ooit kunnen gaan van de dodelijke ziekte naar mensen. Dat melden onderzoekers van de Universiteit van Texas via een nieuwe publicatie in het wetenschappelijke tijdschrift Neurology. Maar wat staat er precies in

Lees meer »

Stef Bos gaat op zoek naar zijn ‘BLOUDRUK’ met nieuw album én tournee, én dat kan je meebeleven op zondag 16 juni in Concertgebouw Brugge

Stef Bos staat in 2024 stil en kijkt terug naar de afgelegde weg van muziek en woorden sinds 1990. Na zijn laatste tour en CD ‘Bitterlief’ besloot hij om regelmatig thuis achter de piano te kruipen en die hele weg sinds 1990 eens in kaart te brengen door al zijn teksten en akkoorden onder de loep te nemen.
The post

Lees meer »

Eddy Snelders stond als 18-jarige al voor rechter wegens openbare zedenschennis: “Ik ga geen zaken oprakelen van bijna vijftig jaar geleden”

Op zijn 18de werd oud-voetballer Eddy Snelders (65) al veroordeeld voor openbare zedenschennis. Dat kwam aan het licht tijdens het onderzoek dat tegen hem loopt wegens exhibitionisme en voyeurisme. Snelders probeerde jarenlang op zo veel mogelijk plaatsen mensen in hun blootje te filmen – ook in het zwembad in zijn woonplaats Brasschaat, zo blijkt. Dat dient nu een klacht in

Lees meer »

Na de veroordeling wegens fraude: Vanessa (52), moeder van ‘Temptation’-Megan, reageert voor het eerst. “Een luxeleven in Dubai? Ze heeft niet eens een spaarrekening”

Dat realityster Megan Desaever (24) in ‘Temptation island’ als ‘koekerond’ – lees: oliedom – werd omschreven door haar toenmalige lief, vond haar moeder Vanessa Caroen niet leuk. Al kan ze daar intussen mee leven. “Want Megan dankt haar bekendheid eraan.” Maar dat Megan vrijdag samen met haar vader werd veroordeeld voor sociale fraude en gesjoemel met coronapremies, vindt haar mama

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlische aanval op Iraanse stad Isfahan, “geen grote schade” volgens Iraanse staatsmedia

Iraanse en Amerikaanse media melden dat Israël raketten heeft afgevuurd op de stad Isfahan in Iran, waar zich een nucleaire onderzoeksfaciliteit bevindt. Het internationale vliegverkeer naar de Iraanse hoofdstad Teheran is volgens Iraanse media opgeschort. Ook zouden op verschillende plaatsen in het land batterijen van de luchtverdediging zijn afgevuurd. De VS spreken later donderdag in de Veiligheidsraad hun veto uit

Lees meer »

RC Bissegem maakt nog steeds kan op ticket voor eindronde na sterke remonte: “Afscheid nemen met een prijs”

Twee wedstrijden voor het einde doet RC Bissegem nog mee voor een eindrondeticket. Het zag er aanvankelijk toch helemaal anders uit. Na de eerste periode had Racing amper vier punten gesprokkeld, stond het afgetekend op de allerlaatste plaats. Pas toen Pascal De Vreese zijn voorganger Claude De Weirdt aan het sportieve roer kwam aflossen, kwamen de blauwhemden weer tot leven.<br

Lees meer »

KIJK. Bianca Censori laat schoenen thuis voor dagje Disneyland met Kanye West

Heel wat bezoekers van het Amerikaanse Disneyland keken met grote ogen naar de twee grote sterren die voorbij hen wandelden. Niemand minder dan Kanye West en Bianca Censori genoten zelf van een dagje in het themapark. Censori had daarbij opnieuw een speciale outfit aan. Geen halfnaakte look deze keer, maar wel eentje zonder schoenen. En dat bleef niet onopgemerkt, aangezien

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlische raketaanval op Iran, ontploffingen gehoord in Isfahan

Iraanse en Amerikaanse media melden dat Israël raketten heeft afgevuurd op de stad Isfahan in Iran, waar zich een nucleaire onderzoeksfaciliteit bevindt. Het internationale vliegverkeer naar de Iraanse hoofdstad Teheran is volgens Iraanse media opgeschort. Ook zouden op verschillende plaatsen in het land batterijen van de luchtverdediging zijn afgevuurd. De VS spreken later donderdag in de Veiligheidsraad hun veto uit

Lees meer »