Levenslang voor beruchte drugsbaron Ridouan Taghi (46): “Een mensenleven is niets waard voor hem”

Ridouan Taghi (46), de meest beruchte drugbaron van Nederland, is na een proces van zes jaar veroordeeld tot levenslange celstraf. “Hij bepaalde wie er gedood zou worden en ontzag niemand.”

 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN GAZA. VN-Veiligheidsraad: Israël moet meer doen om “dreigende hongersnood” te vermijden

Het Israëlische leger is naar eigen zeggen in de nacht van woensdag op donderdag een nieuwe militaire operatie gestart in het centrale deel van de Gazastrook. Ondertussen lopen de spanningen tussen Israël en Iran verder op. De landen dreigen met aanvallen op elkaars grondgebied. De politiek leider van Hamas, Ismail Haniyeh, bevestigde woensdag dat drie zonen van hem zijn gedood

Lees meer »

Recordaantal inbeslagnames van dieren in 2023

Dierenwelzijn Vlaanderen en de politiediensten hebben vorig jaar een recordaantal van 889 inbeslagnames van dieren uitgevoerd. Dat blijkt dinsdag uit cijfers van Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA). Het cijfer ligt merkelijk hoger dan het jaar voordien, toen er 788 inbeslagnames plaatsvonden.

Lees meer »

Koen Wauters heeft al 10 jaar innige band met Laura Tesoro: “Iemand als Laura wil je gewoon in je leven”

Exact 10 jaar geleden – in 2014 – draaide Koen Wauters (56) voor een toen piepjonge Laura Tesoro (27) in ‘The voice van Vlaanderen’. Winnen deed ze niet, maar Wauters nam haar wel onder zijn mediavleugels. Met succes. Want na menig tv-programma delen ze nu zelfs samen het podium in het jubileumseizoen van ‘Liefde voor muziek’. “Ik ben enorm trots

Lees meer »

Leider van Britse partij Reform UK roept kandidaten op zich te gedragen na avondje stappen: “Gebruik in godsnaam geen sociale media”

Na een aantal incidenten heeft de leider van de Britse rechts-populistische partij Reform UK, Richard Tice, zijn kandidaten opgeroepen tot terughoudendheid na een avondje stappen. Kandidaten voor de komende lokale verkiezingen zouden geen berichten op sociale media moeten plaatsen als ze alcohol hebben gedronken om “ongepaste” opmerkingen te voorkomen, zei Tice maandag in Londen.

Lees meer »

KIJK. Arshia (9) steekt zonder veel moeite 75 kg de lucht in

De Indische Arshia Goswami is amper 9 jaar oud, maar tilt al zonder veel moeite 75 kg de lucht in. Dat is drie keer haar eigen lichaamsgewicht (25 kg). Goswami begon in 2021 met gewichtheffen en is intussen uitgegroeid tot een internetfenomeen. Op haar Instagrampagina deelt ze video’s die miljoenen keren bekeken worden. “Wow, ik heb als tiener jaren geprobeerd

Lees meer »

Stan Van Samang heeft slapeloze nachten achter de rug: “Barbara en ik hunkeren soms naar de tijd dat we kinderloos waren”

“We komen uit de hel.” Als jonge vader, geplaagd door slapeloze nachten, doorbreekt Stan Van Samang (45) in ‘Dag Allemaal’ het laatste taboe: “Ik ga de mini-schepsels – die ik niet meer kan missen – niet louter bewieroken.” In dit interview vertelt de zanger ook over zijn exit uit ‘Thuis’ en het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor muziek’. “Kris Wauters

Lees meer »

VOK Oostende zet lente in met tweedehands- en plantenmarkt

De Oostendse vereniging VOK grijpt de start van de lente aan om op zaterdag 27 en zondag 28 april een rommel- en plantenmarkt te organiseren. Voor koopjes moet je binnenkort in Oostende zijn.
The post VOK Oostende zet lente in met tweedehands- en plantenmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »