KIJK LIVE (21u30). Wie plaatst zich voor finale van Copa del Rey? Kijk exclusief naar Sociedad-Mallorca

In de Reale Arena strijden Real Sociedad en RCD Mallorca om een plaats in de Spaanse bekerfinale. In de heenmatch van de halve finale van de Copa del Rey werd er niet gescoord. Donderdag spelen Athletic Club en Atlético de Madrid tegen elkaar, de Basken wonnen de heenwedstrijd met 1-0. Wie plaatst zich voor de finale? Bekijk de wedstrijd hier exclusief live! 

Meer krantenkoppen in België

Dertiger uit Harelbeke krijgt rijverbod en boete na ravage

Drie voertuigen en twee woningen. Die liepen schade op nadat een 32-jarige automobilist uit Harelbeke vorig jaar in mei met zijn auto uit de bocht ging in Bavikhove (Harelbeke). Het leverde hem een rijverbod en een boete op maar geen alcoholslot.
The post Dertiger uit Harelbeke krijgt rijverbod en boete na ravage appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederlandse prinses Amalia maakt indruk op eerste staatsbanket

De Nederlandse koning Willem-Alexander (56) heeft het Spaanse koningspaar bedankt voor hun inspanningen en dat van andere Spanjaarden om prinses Amalia (20) in de hoofdstad Madrid te laten wonen. Dat deed de vorst in zijn tafelrede voorafgaand aan het staatsbanket ter ere van het staatsbezoek van de Spaanse vorsten. Ook voor Amalia was het een belangrijk moment. De kroonprinses woonde

Lees meer »

LIVEBLOG ROMANDIË. Vermeersch voorlopig zesde in ultrakorte tijdrit, Nys valt buiten top tien: “Genoten, maar heel raar”

Het klassieke voorjaar zit erop na Luik-Bastenaken-Luik, dus gaat de blik op de eerste grote ronde van het seizoen: de Giro d’Italia. De traditionele voorbereidingskoers van de Giro is de Ronde van Romandië. Die opent traditioneel met een proloog, een ultrakorte tijdrit van 2,3 kilometer. Het parcours telt bijzonder veel bochten en moet explosieve renners goed liggen. Voorlopig heeft Maikel

Lees meer »

Rutten wil subsidies van geloofsgemeenschappen schrappen

De verplichting voor de steden en gemeenten om jaarlijks 60 miljoen bij te dragen om de werkingstekorten van lokale geloofsgemeenschappen te dekken, kan worden geschrapt. Dat concludeert Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Gwendolyn Rutten (Open Vld) uit een studie die ze bestelde bij de Universiteit Antwerpen.

Lees meer »

Lukaku heeft “klein spierprobleem” en mist Bologna, coach stelt gerust: “Niets om ons zorgen over te maken”

Geen Romelu Lukaku (30) tegen Bologna morgen. De Rode Duivel heeft een “klein spierprobleem”, maar niets om zich zorgen over te maken, vertelt AS Roma-coach Daniele De Rossi. Lukaku vroeg donderdag in de Europa League tegen AC Milan na een halfuur zelf om zijn wissel. Bondscoach Domenico Tedesco kijkt sowieso met argusogen toe. Zijn steunpilaar moét topfit zijn op het

Lees meer »

Grote phishingprovider offline gehaald na internationale operatie

Politie- en veiligheidsdiensten van maar liefst negentien landen hebben deze week een in het Verenigd Koninkrijk opgerichte, internationale phishingprovider uit de lucht gehaald. De operatie, waaraan voor ons land de federale gerechtelijke politie Brussel meewerkte, werd op internationaal niveau gecoördineerd door Europol. Criminelen gebruikten LabHost om persoonsgegevens van mensen te achterhalen.

Lees meer »

“Vlaams Belang-kopstuk Dewinter loog tegen Vlaams Parlement over samenwerking met Chinese spion”

Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter heeft de Deontologische Commissie van het Vlaams Parlement voorgelogen over de herkomst van een partij mondmaskers. Dat blijkt uit onderzoek van Humo en Apache. De brief die hij in januari gebruikte om zichzelf vrij te pleiten, is afkomstig van de Chinese spion Changchun Shao. Met deze zaak komt Dewinter opnieuw in de verlegenheid.

Lees meer »

“Een van de redenen waarom extreemrechts groeit, is net door verkrampte reacties als die van de Brusselse burgemeesters”

De Brusselse burgemeesters voeren stevig campagne voor extreemrechts. Ze hebben gezorgd dat ijle verwijzingen naar de cancelcultuur gestaafd kunnen worden met een helder voorbeeld waarmee onder meer de Hongaarse premier en Poetin-sympathisant Viktor Orban, Brexit-aanstoker Nigel Farage en de voor rassendiscriminatie veroordeelde Fransman Eric Zemmour nog lang kunnen uitpakken. Gezien hun expertise in keet schoppen, zijn ze duidelijk niet voor

Lees meer »