KIJK. Amerikaanse actrice Chelsea Handler viert 49ste verjaardag in bikini op de skilatten

Amerikaanse actrice en comedian Chelsea Handler (49) heeft haar verjaardag op speciale wijze gevierd. Het is ondertussen zelfs een jaarlijkse traditie geworden: elk jaar trekt ze haar bikini aan en springt ze op haar skilatten. Ze wordt vergezeld door haar viervoeter in een rugzak, mét skibril. Ondertussen geniet de actrice van een cocktail en rookt ze een joint. Dat daar maar geen ongelukken van komen. 

Meer krantenkoppen in België

Bibliotheek van Pittem viert 25-jarig bestaan

Op 25 april 1999 opende de Bibliotheek van Pittem haar deuren in het gebouw van de voormalige Broeders Maristenschool. Dit jaar viert het gemeentebestuur van Pittem het zilveren jubileum met een verjaardagsfeestje op zondag 21 april tijdens de openingsuren van de bibliotheek (9.30 – 11.30 uur).
The post Bibliotheek van Pittem viert 25-jarig bestaan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederlandse prinsessen dringen bij mama Máxima aan op meer zakgeld: “Ze vinden dat ze een verhoging verdienen”

Ook koningskinderen blijven gewone kinderen. Amalia (20), Alexia (18) en Ariane (17), de dochters van de Nederlandse koning Willem-Alexander (56) en koningin Máxima (51) willen meer zakgeld. Daar hebben ze al meermaals op aangedrongen, zo vertelde Máxima ter gelegenheid van het 45-jarig bestaan van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud), een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over de geldzaken

Lees meer »

Zo kan je minderjarigen beschermen en weerbaar maken tegen onlinegroomers

Een volwassen man die een veertigtal minderjarigen op Snapchat benadert voor naaktbeelden: volgens Child Focus is dat maar het tipje van de ijsberg van wat zich online afspeelt. Minderjarigen spreken vaak niet over hoe ze online benaderd worden omdat ze zoveel schaamte voelen. Kan je kinderen toch beschermen tegen groomers? Hoe pak je dat best aan?

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Iran lanceert raketten en meer dan 100 drones richting Israël, sommige daarvan zouden al zijn neergehaald boven Syrië en Jordanië

De woordvoerder van het Israëlische leger heeft bevestigd dat de aanval van Iran op Israël is begonnen. Iran heeft drones en raketten richting Israël gelanceerd, zo meldt eveneens de Iraanse staatstelevisie. Iran heeft zaterdag ook al een vrachtschip in beslag genomen dat “banden met Israël” heeft. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Voetbalpodcast ‘vier-nul’ ziet dat twijfels rond Riemer blijven: “Welke speler heeft hij al beter gemaakt?”

Anderlecht liet zondag in Brugge de kans liggen om over Union naar de leiding te wippen in de Champions’ Play-offs. Marc Degryse zag in voetbalpodcast ‘vier-nul’ dat de keuzes van coach Riemer verkeerd uitpakten, onze chef voetbal Niels Poissonnier vraagt zich af “welke speler Riemer eigenlijk al beter gemaakt heeft”. “Ik heb het gevoel dat Anderlecht vaak wint dankzij de

Lees meer »