Explosie op ’t Zuid in Antwerpen: verdachten kunnen ontkomen na achtervolging

In de Edward Pecherstraat in Antwerpen, in de buurt van de Waterpoort op ’t Zuid, is dinsdagavond rond 22.30 uur uur een explosief tot ontploffing gebracht aan een woning. Enkele agenten in de buurt konden twee verdachten achtervolgen richting kaaien, maar de vermoedelijke daders konden ontkomen. 

Meer krantenkoppen in België

Costoulas en Vandewinkel verkopen vel duur tegen Amerikaanse toppers bij start Billie Jean King Cup: “Potentieel getoond”

Op de Billie Jean King Cup in het Amerikaanse Orlando staan de Belgische dames op een dubbele achterstand tegen gastland Amerika. Toch heerst er positivisme in het Belgische kamp. “Na deze twee wedstrijden ben ik ergens ontgoocheld dat we niet op z’n minst één match hebben kunnen winnen, maar zelf had ik niet verwacht dat we zo dicht bij zouden

Lees meer »

Bekende West-Vlamingen Lize Feryn, Robin Keyaert en Kurt Van Eeghem versterken cast van ‘Chantal’

Na het grote succes van het tweede seizoen van Chantal slaan VRT 1 en Streamz de handen in elkaar voor het derde seizoen. De opnames zijn afgelopen week gestart in Lo-Reninge. Er versterken dit seizoen best wat bekende West-Vlamingen de cast: Lize Feryn, Robin Keyaert, Kurt Van Eeghem en Ilse De Koe.
The post Bekende West-Vlamingen Lize Feryn, Robin Keyaert

Lees meer »

Brusselse jongeren blijven in cel in zaak rond explosie Brugse woonwijk, maar ontkennen aantijgingen

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van drie Brusselse jongeren verlengd. Het drietal wordt ervan verdacht iets te maken te hebben met de explosie eind februari in de Brugse woonwijk Blauwe Poort. Een vuurwerkbom kwam daar tot ontploffing, waarna twee huizen zwaar beschadigd raakten.
The post Brusselse jongeren blijven in cel in zaak rond explosie Brugse woonwijk, maar ontkennen aantijgingen

Lees meer »

Meerdere agenten gewond na Club-PAOK, waar ook na de wedstrijd rellen uitbraken: “Vandaag meten we schade op”

Wat een voetbalfeest moest worden, draaide uit op rellen en een zenuwslopende avond voor de ordediensten. Zowel voor als na Club-PAOK braken rellen uit met Griekse supporters. Honderden fans probeerden (soms met succes) zonder ticket in het stadion te geraken. En dat leidde tot meerdere agenten met verwondingen én een hoop vernielingen rond Jan Breydel. “Na de match keerden de

Lees meer »

Spelers KV Kortrijk steken neergestoken cafébaas hart onder de riem

De spelers van KV Kortrijk hebben een Kortrijkse cafébaas, die onlangs werd neergestoken, een hart onder de riem gestoken. Keeperstrainer Glenn Verbauwhede kwam een truitje afgeven, getekend door alle spelers van de eerste ploeg. Mogelijk komt er ook nog een steunactie vanuit de eersteklasser. Cafébaas Jurgen Vankeersbilck herstelt nog altijd van een steekpartij begin maart.

Lees meer »