Een energiecontract afsluiten en uw rijbewijs of identiteitskaart afhalen: kan het straks ook in uw postkantoor?

Haalt u straks uw nieuwe identiteitskaart of rijbewijs in het postkantoor? Of misschien sluit u er wel uw volgend energiecontract af? Bpost-CEO Chris Peeters komt na vier maanden aan het roer met een opvallend plan om het postbedrijf toekomstbestendig te maken. Waarom is dat nodig? En welke rollen ziet hij allemaal weggelegd voor het postkantoor? “We moeten breed nadenken over win-wins.” 

Meer krantenkoppen in België

Eerste West-Vlaamse cannabisbeurs gaat dan tóch niet door

Terpz & Herbz, de cannabisexpo die georganiseerd zou worden door een Roeselaars ondernemerskoppel, zal toch niet doorgaan. Het omstreden evenement stond gepland op 20 april en zou plaatsvinden in het Kasteel van Bossuit in Avelgem, maar de burgemeester besloot om de organisatoren geen vergunning te verlenen. Het Bierkasteel in Izegem zou de nieuwe locatie zijn, maar ook dat plan viel

Lees meer »

De net iets te vage deal rond Van Hool

Er is een deal voor Van Hool, maar moeten we daar blij mee zijn? De Antwerpse advocaat Bruno Schoenaerts, die meer dan 500 faillissementen op de teller heeft staan als curator, is ronduit vernietigend voor de manier waarop het verlopen is. Het valt volgens hem ook niet uit te sluiten dat er nog een vervolg komt. Dus dat de partijen

Lees meer »

1.700 illegale goksites worden niet aan banden gelegd: “Slechts één collega houdt zich hiermee bezig”

Met de sportzomer voor de deur belooft er veel te worden gegokt. Niet enkel op bekende legale platformen, maar ook op heel wat illustere sites. In ons land worden 500 illegale goksites geblokkeerd, terwijl er volgens het Amerikaanse bedrijf Yield Sec maar liefst 2.214 bestaan. “Door gebrek aan middelen kunnen we niet meer doen”, zegt de Kansspelcommissie. Waarom is het

Lees meer »

“Hij kan dan gaan bedelen aan stoplicht”: analist jaagt iedereen in het harnas na ongepaste opmerking over Barça-wonderkind Yamal

Daar sta je dan, als tv-zender. Door een opmerking over wonderkind Lamine Yamal (16) weigerden FC Barcelona én PSG na hun spektakel in de Champions League interviews te geven aan ‘Movistar Plus’, de exclusieve rechtenhouder in Spanje. Terwijl Lewandowski en co. hun zegje deden tegenover de concurrerende media, moest de zender voor enkele miljoenen kijkers door het stof.

Lees meer »