Brussel wil meer politiemensen inzetten op criminele hotspots: “Beste beslissing die we kunnen nemen”

Brussel zal meer politiemensen inzetten op plaatsen waar er al schietincidenten met drugscriminelen zijn geweest. Dat is overeengekomen op het veiligheidsoverleg van het Brussels Gewest. De komende 2 weken wordt aan een actieplan gewerkt om de drugsproblematiek in criminele hotspots aan te pakken. 

Meer krantenkoppen in België

Gers Pardoel praat voor het eerst over zijn nieuwe liefde Lie: “Na onze tweede date wilde ik al met haar trouwen”

“Na onze tweede date wilde ik al met haar trouwen. Ik het dit nóóit eerder gevoeld.” Smoorverliefd is Gers Pardoel (42). Sinds de start van dit jaar, op realityster Lie Meurs (29): zijn houvast en muze voor nieuwe muziek die er weldra aankomt. Maar eerst trotseerde hij met een buik vol vlinders de loodzware opnames van ‘Special Forces’ in Zuid-Afrika.

Lees meer »

LIVEBLOG PSG-BARCELONA (Woe, 21u). Enrique over clash met zijn Barça: “Ik hou van Barcelona maar ik ben hier om mijn job te doen en het team te helpen”

Morgenavond om 21u begint de heenwedstrijd tussen PSG en FC Barcelona. Beide ploegen strijden voor een plaats in de halve finale van de Champions League. De laatste keer dat de twee ploegen tegenover elkaar stonden trok PSG aan het langste eind. Wie zet zichzelf in polepositie voor een mogelijke halve finale? Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog

Lees meer »

Oud-vicepresident Ecuador “nam overdosis medicijnen” in cel

Voormalig vicepresident van Ecuador Jorge Glas, die vrijdag werd gearresteerd in de Mexicaanse ambassade in Ecuador, is maandag in het ziekenhuis opgenomen. Mogelijk kreeg hij een overdosis medicijnen binnen, melden Ecuadoraanse media. De gevangenisautoriteit SNAI zegt dat hij onwel werd omdat hij eten weigerde.

Lees meer »

“Op waarde geklopt” en “misschien wel mijn beste voorjaar ooit”: nét niet voor Dylan Teuns en Tim Wellens in Brabantse Pijl

Het voorjaar van Tim Wellens (32) zit erop. Hij sluit af met een goed gevoel – derde in Overijse, na opnieuw een attractieve koers – en een nieuwe richting voor zijn carrière. De reconversie van Waalse naar Vlaamse coureur lijkt definitief. Voor Dylan Teuns moet het seizoen nog goed en wel beginnen. “Ik trek met ambitie naar de Amstel, Waalse

Lees meer »

“Ik ben wat onvoorzichtig geweest”: vier jaar cel gevorderd voor veroordeelde verkrachter die 10-jarig meisje betastte in zwembad van Bredene

Zestien jaar nadat hij een jarenlange celstraf kreeg voor de verkrachting van zijn eigen dochter, betastte Ronny D. (52) een 10-jarig meisje in het zwembad van Bredene. Naar eigen zeggen wou de Bruggeling haar enkel op een drijfmat helpen, maar was hij daarbij wat ‘onvoorzichtig’. Achter gesloten deuren eiste het parket maandagochtend vier jaar effectieve celstraf voor aanranding en bezit

Lees meer »

Brouwerij Fort Lapin schenkt opbrengst van kerstmarktje aan vzw Oranje

De Brugse brouwerij Fort Lapin, sinds enkele maanden gevestigd op de nieuwe locatie in Dreef Ter Panne, schonk onlangs de opbrengst van hun jaarlijkse kerstmarktje in december aan vzw Oranje, de organisatie voor mensen met een beperking.
The post Brouwerij Fort Lapin schenkt opbrengst van kerstmarktje aan vzw Oranje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Emma Meesseman opnieuw uitgeroepen tot MVP in EuroLeague: “Maar het gaat mij vooral om de trofee van morgen”

Belgian Cat Emma Meesseman is zaterdag voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Most Valuable Player (MVP) in de EuroLeague, de belangrijkste Europese clubcompetitie in het vrouwenbasket. Zondag kan ze die prijs nog eens extra in de verf zetten in de finale van de EuroLeague, waarin ze het met Fenerbahçe opneemt tegen het Villeneuve d’Ascq van Rachid Meziane, de

Lees meer »

Gokbedrijf weigert man 1,3 miljoen euro uit te betalen door systeemfout

Een man die de uitslag van 18 sportwedstrijden correct wist te raden en daarmee 1,3 miljoen euro won, krijgt dat bedrag wellicht nooit te zien. Online gokbedrijf Betway wil het bedrag niet uitbetalen omdat de inzettingen ongeldig werden verklaard door een systeemfout. Het gokbedrijf heeft daarmee “mogelijk kwaadwillig gehandeld”, zo meldt De Telegraaf.

Lees meer »