Reünie van de 60-jarigen met twee jaar vertraging

Door de coronacrisis en de onzekerheid daarrond ging de reünie van de 60-jarigen uit Geluwe niet door. Gelukkig kwamen de leeftijdsgenoten onlangs wel samen.

De aanwezigen waren Ronny Borry, Nadine Berghman, Ivan Claeys, Marina Bintein, Filip Debeuf, Marijke Bonte, Christ Decock, Veronique Declercq, Dirk Decoulombier, Linda Dejonghe, Joost Decruyenaere, Christine Deprez, Yves Dehuysser, Hilde Dierynck, Bart Demeulemeester, Hilda Durnez, Nino D’Hellem, Mireille Durnez, Gino Dubois, Hilde Ghesquiere, Filip Durnez, Els Godderis, Yves Durnez, Christelle Labaere, Jos Eggermont, Goedele Maddens, Gislain Geerinck, Caroline Meersseman, Mario Minne en Anny, Rudy Porreye, Inge Moerman, Rik Vanhaeverbeke, Jocelyne Ollevier, Karel Vanneste, Edith Potteau, Ann Rose, Els Taillieu, Leen Vanlangendonck, Marie-Christina Verbrugghe en Veronique Waignein. (EDB/foto Kristof Desmet)

The post Reünie van de 60-jarigen met twee jaar vertraging is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nu O.J. Simpson op 76-jarige leeftijd overleden is, blijft de vraag ‘heeft hij het gedaan’ onbeantwoord

Hij was acteur, sportman, televisiepersoonlijkheid, maar vooral moordverdachte. O.J. Simpson beroerde Amerika en de wereld. Hij stond in ‘het proces van de eeuw’ terecht voor de moord op zijn ex-vrouw en haar vriend, maar werd vrijgesproken. Simpson stierf op 76-jarige leeftijd en laat zo de wereld achter met de eeuwige vraag: ‘Heeft hij het gedaan?’ De theorieën over zijn schuld

Lees meer »

Werken aan versleten atletiekpiste in Huizingen hervatten, provincie en Vlaamse overheid betalen de factuur

7 maanden lagen de werken aan de looppiste van atletiekclub Olympic Essenbeek Halle stil, volgende week kunnen ze weer van start gaan. Tijdens de werken dook een overwachte meerkost op. Omdat het niet meteen duidelijk was wie die factuur ging betalen, werden de werkzaamheden stilgelegd. Nu daarover nieuwe financiële afspraken zijn gemaakt, kan de aannemer maandag weer aan de slag.

Lees meer »

Waar staan de Vlaamse partijen voor?

De politieke partijen in ons land maken zich op voor regionale, federale en Europese verkiezingen over een kleine twee maanden, maar waar staan die partijen eigenlijk voor? We vroegen hen naar de drie belangrijkste standpunten. Zo ben je helemaal mee voor 9 juni.

Lees meer »

Basisscholen De Linde en De Kiem in Ruiselede werken aan lokalen, parking en polyvalente ruimte

Uit diverse enquêtes uit het verleden, onder meer van de Stadsmonitor, blijkt dat ouders en kinderen tevreden zijn over het onderwijsniveau in de basisscholen De Linde en De Kiem in Ruiselede. Alleen infrastructureel scoren de scholen minder goed, wegens acuut ruimtegebrek. Beide scholen plannen al jaren uitbreiding, maar voorlopig zonder veel resultaat. Een en ander verloopt redelijk moeizaam. Op dit

Lees meer »

“Lederen jurken, stoute teksten en zweepslagen? Dat was even wennen”: Hanne, Marthe en Julia na hun ‘Liefde voor muziek’-avontuur

K3-fans hebben dinsdag 9 april in het rood omcirkeld in hun agenda staan. Vandaag brengt het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’ namelijk opnieuw hulde aan onze bekendste meidengroep. De vierde keer ondertussen, na de eerdere deelnames van Josje Huisman, Karen Damen en de huidige K3 Hanne, Marthe en Julia. Aan reporter Jarne verklappen ze hoe ze het allemaal beleefd hebben én

Lees meer »

VDL Bus & Coach opent hypermoderne busfabriek in Roeselare: “Streven naar een duurzame en ecologisch verantwoorde productieomgeving”

Terwijl er deze week wellicht een cruciale beslissing wordt genomen rond de overname van busbouwer Van Hool werd de nieuwe busfabriek van VDL Bus Roeselare, de nieuwe Vlaamse productievestiging van VDL Bus & Coach, officieel geopend. Op de nieuwe site worden alleen elektrische bussen gebouwd. De fabriek kwam op een duurzame manier tot stand om de impact op het milieu

Lees meer »