Honderden jobs verdwijnen bij chocoladereus Barry Callebaut, en dat stond in de sterren geschreven volgens analisten

Bij de Belgische tak van multinational Barry Callebaut verdwijnen zo’n 500 jobs. Een donderslag bij heldere hemel, zeggen de vakbonden die wijzen naar de mooie winstcijfers van de groep. Volgens analisten zit er al langer een herstructurering aan te komen.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van den Bergh-killer Humphries wint hoogstaande partij van Wade, Van Gerwen en Smith strijden om laatste finaleticket

Op de World Matchplay darts staan vanavond de halve finales op het programma. Luke Humphries, de man die donderdag Dimitri Van den Bergh huiswaarts stuurde, neemt het in de eerste wedstrijd op tegen James Wade. Daarna is er de clash tussen Michael van Gerwen en Michael Smith. De wedstrijden zijn ook LIVE te bekijken op VTM 2 en VTM GO!

Lees meer »

Onze man in de VS over beslissing van Biden om uit de race te stappen: “De Democraten gaan de komende weken krabben om een oplossing te vinden”

De huidige president van de Verenigde Staten, Joe Biden, heeft bekend gemaakt dat hij uit de verkiezingsrace stapt en dus niet langer kandidaat is om zichzelf op te volgen. De democraten moeten nu halsoverkop op zoek naar een nieuwe presidentskandidaat om het op te nemen tegen Trump. Onze correspondent Pieter Colpaert geeft meer uitleg vanuit de Verenigde Staten.

Lees meer »

KIJK. Kat Kerkhofs draait broeierige set in volle Rave Cave op Tomorrowland

Het is ook vandaag warm op Tomorrowland, en dat hebben de fans van Kat Kerkhofs (35) geweten. De presentatrice mocht – na twee eerdere passages in De Schorre – opnieuw het beste van zichzelf geven in de Rave Cave, zowat het kleinste podium op het terrein. Heel wat feestvierders moesten de set van Kat noodgedwongen buiten volgen. “Maar dat hebben

Lees meer »

KIJK. Boris Van Severen – Hippo uit ‘The Masked Singer’ – showt zijn zangtalent nog eens, al lijkt Frances geen fan

Boris Van Severen (35) vervoerde zijn vrouw Frances Lefebure (35) in de bakfiets naar de Gentse Feesten, waar ze op date gingen. De acteur besloot nog eens zijn zangtalent te laten horen. Boris werd vierde tijdens het derde seizoen van ‘The Masked Singer’. Al lijkt zijn echtgenote Frances niet echt fan. “De Uberdriver die je niet wilt”, schrijft ze bij

Lees meer »

Alle investeringen ten spijt: waarom een olympische tijdritmedaille geen evidentie wordt voor Lotte Kopecky

De eerste Belgische medaillehoop op de Olympische Spelen rust zaterdagnamiddag op de sterke schouders van Lotte Kopecky (28). In de individuele tijdrit, weliswaar de minst evidente van haar drie afspraken. Haar ploegleider en een voormalige Belgische topper tegen de klok over de tijdrijdster in de wereldkampioene op de weg: “Het wordt een serieuze opdracht voor Lotte.”

Lees meer »