Uitslaande brand op zesde verdiep appartementsgebouw: twintig bewoners geëvacueerd, één gewonde

De brandweer van Brussel is zondagmorgen opgeroepen voor een uitslaande brand op de zesde verdieping van een appartementsgebouw op de Helihavenlaan in Brussel. De brand is intussen onder controle. Eén bewoner werd naar het ziekenhuis overgebracht.

 

Meer krantenkoppen in België

Peperdure beslissing maakte van Ashley de ‘meest gehate’ kandidate in ‘Big Brother’: “Blij dat ik het gedaan heb”

Ze haalde in ‘Big Brother’ de eindmeet nét niet, maar Ashley (33) mag zich wel tot meest beruchte kandidate van dit seizoen kronen. Met dank aan de 20.000 euro die de Nederlandse blondine uit de groepspot deed verdwijnen. In dit gesprek blikt Ashley terug op haar keuzes, vertelt ze over haar strategie en laat ze haar licht schijnen over de

Lees meer »

PAOK dient officieel klacht in na “krankzinnig” geweld richting eigen fans: “Grotendeels racistisch gedrag van de Belgische politie”

Dat de supporters van PAOK geen al te fijne tijd hebben beleefd in Brugge, is duidelijk. De club dient nu ook officieel klacht in bij de UEFA en de Griekse ambassade in ons land nadat hun aanhang op “krankzinnige wijze” behandeld werd door de Belgische ordediensten. Na de wedstrijd tegen Club Brugge gingen de poppen aan het dansen in en

Lees meer »

“Waanzin wat wij hebben meegemaakt”: afgelopen periode was ‘de hel’ voor Stan Van Samang en echtgenote

Hij ziet z’n kroost doodgraag, maar toch … Stan van Samang (45) heeft er een paar pittige jaren opzitten, met twee kinderen die amper doorslapen. “Het is waanzin wat wij hebben meegemaakt”, geeft hij toe in ‘Dag Allemaal’. Gelukkig is er stilaan verbetering in zicht. En dus is er meer energie om zich te focussen op andere dingen. Z’n deelname

Lees meer »

Franse politie valt per ongeluk het verkeerde huis binnen: “Ik vroeg of ik een slipje mocht aantrekken, maar ze waren heel agressief”

De Franse politie is per ongeluk het verkeerde huis binnengevallen in Normandië. De man en vrouw die er wonen, werden overdonderd door tientallen politieagenten, ook al hadden ze niets mispeuterd. Dat zou simpelweg het gevolg zijn van een adreswijziging van de persoon die de politie wél wilde arresteren. Het getrouwd koppel komt er met de schrik van af.

Lees meer »

INTERVIEW. Topdokter Guy T’Sjoen: “Transgender zijn wordt voorgesteld als één groot feest. Dat is absoluut niet”

Volgens een Britse studie is het nauwelijks bewezen dat jongeren met genderdysforie écht geholpen zijn met een medische behandeling. Deze pubers – die vinden dat het geslacht dat ze bij hun geboorte kregen, niet klopt met hoe ze zich voelen – kunnen in ons land in het UZ Gent terecht voor puberteitsremmers en hormoonbehandelingen. Klopt het dat de wetenschappelijke basis

Lees meer »

Nederlandse pastoor stapt op door lastercampagne: “Het begon toen ik de avances van een collega afwees”

Een jaar nadat hij onverwacht ontslag nam, zegt de Nederlandse ex-priester Frits Ouwens dat hij werd lastiggevallen door een andere pastoor die hem “op een zeer ongepaste en gênante manier zijn liefde had verklaard”. Maar omdat hij niet op die avances was ingegaan, begon hij een lastercampagne tegen hem. “Met de steun van de ‘bruine ridders’ binnen de kerk”,

Lees meer »

Na exit bij ‘Big Brother’ doet gehate Ashley haar verhaal: “Ik zou opnieuw twintigduizend euro uit de groepspot halen”

Ze haalde in ‘Big Brother’ de eindmeet nét niet, maar Ashley (33) mag zich wel tot meest beruchte kandidate van dit seizoen kronen. Met dank aan de 20.000 euro die de Nederlandse blondine uit de groepspot deed verdwijnen. In dit gesprek blikt Ashley terug op haar keuzes, vertelt ze over haar strategie en laat ze haar licht schijnen over de

Lees meer »