Laat de recuperatie stoppen

Niemand had Youtuber Acid, zijn geldschieters en zijn politieke vrienden zo krachtig op hun plaats kunnen zetten als de moeder van Sanda Dia. “Ik hoop dat de recuperatie van dit verschrikkelijke gebeuren mag stoppen”, schrijft ze in een open brief.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE GENTSE FEESTEN. Het is tijd voor dag 4: straks ploegvoorstelling van KAA Gent en optreden van ‘Mister Eurovision’ Johnny Logan

Nacht nummer drie van de Gentse Feesten, zit erop! De KetnetBand en de Vlaspoppenworp zorgden voor een onvergetelijke dag voor het jonge volkje. Isolde Lasoen betoverde het publiek van achter haar drumstel en Urbanus zette het Sint-Baafsplein in vuur en vlam. Het plein heeft ook voor dag vier heel wat in petto: om 18.30 uur is het tijd voor de

Lees meer »

Vlaanderen gaat bloed van 400 volwassenen onderzoeken naar PFAS

Dit najaar start Vlaanderen een bloedonderzoek naar PFAS bij 400 volwassenen. Met het onderzoek wil Vlaams minister van Volksgezondheid Crevits (CD&V) de verspreiding van de schadelijke chemicaliën in kaart brengen over heel Vlaanderen. Eerdere onderzoeken spitsten zich enkel toe op specifieke vervuilde locaties, zoals de 3M-site in Zwijndrecht.

Lees meer »

Trump zegt dat Kamala Harris “nog makkelijker te verslaan is” en dat “niemand gelooft dat Biden echt Covid had”: “Moeten campagnegeld terugbetalen wegens fraude”

Donald Trump heeft uitgebreid gereageerd op de terugtrekking van Joe Biden als presidentskandidaat. Hij zegt onder meer dat huidig vicepresident Kamala Harris “nog makkelijker te verslaan” is, en dat niemand gelooft dat Biden echt Covid-19 had. “Moet de Republikeinse Partij niet terugbetaald worden wegens fraude?”

Lees meer »

Kwieke Maria Denoo viert in Torhout haar 100ste verjaardag

In het Torhoutse woonzorgcentrum Sint-Augustinus, waar ze sinds februari 2017 verblijft, heeft Maria Denoo haar 100ste verjaardag gevierd. Ze werd gefeliciteerd door onder meer schepen Annick Vanderspurt en rusthuisdirecteur Françoise De Vreeze.
The post Kwieke Maria Denoo viert in Torhout haar 100ste verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Club Brugge en KV Mechelen trappen vrijdag seizoen 2024-2025 Jupiler Pro League op gang

Club Brugge en KV Mechelen trappen vrijdag om 20u45 in het Jan Breydelstadion het seizoen 2024-2025 op gang. Bij de bookmakers is Club Brugge topfavoriet om zichzelf als kampioen op te volgen. Union Sint-Gillis, RSC Anderlecht en Racing Genk lijken opnieuw de voornaamste uitdagers te zullen worden.
The post Club Brugge en KV Mechelen trappen vrijdag seizoen 2024-2025 Jupiler

Lees meer »

‘Ongrijpbare’ mede-oprichter van het Sinaloa-drugskartel dan toch opgepakt in VS

De Mexicaanse drugsbaron Ismael ‘El Mayo’ Zambada, een van de oprichters van het beruchte Mexicaanse Sinaloa-drugskartel, is in handen van de Amerikaanse autoriteiten. Een van de zoons van Joaquin ‘El Chapo’ Guzmán, Joaquin Guzmán López, ook een belangrijke leider van het kartel, werd eveneens opgepakt. Ze werden in El Paso in de Amerikaanse staat Texas gearresteerd, zei de Amerikaanse procureur-generaal

Lees meer »

Zoektocht naar brutale handtassendief die drie slachtoffers maakt in anderhalf uur tijd: “Door die duw kwam vrouw (87) zwaar ten val”

“Deze persoon zouden we graag spreken.” Dat bericht en een foto van een jongeman op een koersfiets verspreidde de politiezone Rivierenland op zijn sociale media. De man op de foto wordt gezocht in het kader van een onderzoek naar drie brutale grijpdiefstallen in het centrum van Mechelen. “Twee van zijn slachtoffers, twee dames van 81 en 87 jaar oud, moesten

Lees meer »

Voormalig gemeenteraadslid Hilde (63) exposeert in Koetshuis: “Alle genres komen aan bod”

Van vrijdag tot en met maandagavond stalt Hilde Dewever (63) diverse werken uit in het Koetshuis in park Casier. De voormalige kleuterjuf en gemeenteraadslid uit Nieuwenhove schildert al 35 jaar, maar pakt nog maar voor de tweede keer met een solotentoonstelling uit.
The post Voormalig gemeenteraadslid Hilde (63) exposeert in Koetshuis: “Alle genres komen aan bod” appeared first on

Lees meer »

Belgen vast op luchthavens door wereldwijde computerstoring: “Dat heeft ons uiteindelijk bijna 1.800 euro gekost”

Verschillende luchtvaartmaatschappijen ondervonden hinder door de storing die werd veroorzaakt door de mislukte software-update van het cybersecuritybedrijf CrowdStrike. Reizigers strandden op verschillende plaatsen wereldwijd. Heel wat Belgische passagiers zaten vast in onder meer Napels en Boedapest. Door de chaos moesten veel Belgen zelf op zoek naar oplossingen.

Lees meer »