Laat de recuperatie stoppen

Niemand had Youtuber Acid, zijn geldschieters en zijn politieke vrienden zo krachtig op hun plaats kunnen zetten als de moeder van Sanda Dia. “Ik hoop dat de recuperatie van dit verschrikkelijke gebeuren mag stoppen”, schrijft ze in een open brief.

 

Meer krantenkoppen in België

Politie heeft al één biergooier richting Mathieu van der Poel geïdentificeerd: “Hij mag een uitnodiging verwachten”

Zondag kreeg Mathieu van der Poel tijdens Parijs-Roubaix opnieuw bier over zich heen en gooide een vrouw zelfs een petje naar zijn fiets. Dat heeft zowaar een positief effect op de zoektocht naar de biergooiers in de Ronde van Vlaanderen een week eerder. “Er komen net daardoor nieuwe tips binnen”, zegt Joost Duhamel van de politiezone Vlaamse Ardennen.

Lees meer »

Zwevezeelse slager Cris (53) scoort opnieuw zilver met klassieke picon in London Spirit Competition: “Alles is hier puur natuur”

‘Finesse’ is niet alleen de naam van zijn slagerij in Zwevezele, het tekent ook de passie waarmee slager Cris Algoedt (53) al een aantal jaar met succes fijnzinnig uitgebalanceerde likeuren op de markt brengt. Dit jaar haalde hij in de London Spirit Competition opnieuw een zilveren medaille met de ‘Robust’, een fijnzinnige versie van de klassieke picon. Zijn geheim? “Ik

Lees meer »

INTERVIEW. Nu Netanyahu datum prikt voor offensief op Rafah: “Israël wil tunnels doorzoeken, maar ze gaan Hamas niet vinden”

Israëlisch premier Benjamin Netanyahu heeft een datum geprikt voor een grondoffensief op de stad Rafah. Het Witte Huis waarschuwt dat zo’n aanval desastreus wordt voor ruim een miljoen Palestijnen die daar verblijven én voor de veiligheid van Israël. Joods filosoof en Midden-Oostenkenner Ludo Abicht (87) peilt naar Netanyahu’s drijfveren: “Hij voelt druk vanuit de VS en tegelijk moet hij extremisten

Lees meer »

Gezin van Christophe (43) trots op zijn prestaties in The Voice: “Stiekem droom ik ervan om door te stoten tot de finale”

Stoot Christophe Verholle (43) uit Roeselare opnieuw door naar de volgende liveshow van The Voice van Vlaanderen? Het antwoord op die vraag weten we na vanavond, want dan probeert de sympathieke Roeselarenaar opnieuw om het beste van zichzelf te geven in het populaire VTM-programma. Wij zochten Christophe en zijn gezin op en wilden wel eens weten hoe trots ze wel

Lees meer »

IMF-topvrouw Georgieva volgt zichzelf op

Topvrouw Kristalina Georgieva krijgt een tweede termijn als hoofd van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Haar herbenoeming was al zeker, omdat ze de enige kandidaat was om de internationale financiële instelling te leiden na september. Dan loopt haar eerste termijn van vijf jaar af.

Lees meer »

“Ik ben niet langer het feestbeest dat graag rondneukt”: ‘Temptation’ Megan probeert de ware liefde te vinden

Ze leek de afgelopen maanden haast permanent op vakantie, maar dezer dagen vertoeft Megan Desaever (24) weer eventjes in onze contreien. Voor de persdag van het All Stars-seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ zakte de realityster af naar Amsterdam, waar ze haar hart op tafel legde. Een gesprek over liefde en lust, volwassen worden en grenzen stellen. “Ik

Lees meer »

“Ik wil elke vacht voelen”: Sylvies handgemaakte tapijten van schapenvacht beloond met HIB-label

De lijst van Handmade in Belgium is een extra onderneming rijker: Sylvie Cleenwerck van Mouton Mouton mocht uit handen van Unizo-verantwoordelijken Anton Vanoverbeke en Sabine Rotsaert het HIB-label ontvangen. Met Mouton Mouton verkoopt Sylvie Cleenwerck handgemaakte taptijen van schapenvacht.
The post “Ik wil elke vacht voelen”: Sylvies handgemaakte tapijten van schapenvacht beloond met HIB-label appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cryptofraudeur Bankman-Fried in beroep tegen jarenlange celstraf

Sam Bankman-Fried, oprichter van de failliete cryptobeurs FTX, gaat in beroep tegen zijn celstraf van 25 jaar. De 32-jarige werd eind maart door de rechtbank in New York veroordeeld voor het wegsluizen van acht miljard dollar (bijna 7,5 miljard euro) van klanten, een van de grootste financiële fraudes ooit.

Lees meer »

Spaanse politie plukt gewapende en gezochte Belg van bus

In de Spaanse hoofdstad Madrid is dinsdag een gewapende Belg die verdacht wordt van banden met de georganiseerde misdaad, van een bus geplukt. De 25-jarige man zou op weg zijn geweest naar Frankrijk en was bij zijn arrestatie onder andere in het bezit van een aanvalsgeweer. Dat meldt de politie woensdag. Tegen de jongeman werd in ons land een arrestatiebevel

Lees meer »