WIELERKORT. Landgenoot Amaury Capiot wint in Ronde van Oman – De Lie voegt extra stage in Spanje toe aan programma

Na de winterslaap barst het wegseizoen stilaan weer volop los. Op deze pagina blijft u op de hoogte van al het nieuws in wielerland. 

Meer krantenkoppen in België

Dat Roeselare nachtwinkels en barbiers strengere regels oplegt, heeft alles te maken met het bewaken van een kwalitatief handelscentrum

Iedereen is wel al eens in een nachtwinkel geweest. Met hun opvallende led-verlichting en bric-à-brac uitziende rekken zijn ze niet meteen de plaats waar je wekelijks de inkopen doet, maar in geval van nood zijn ze vaak wel de redding voor een pakje boter, doos melk of een diepvriespizza bij uitzondering.
The post Dat Roeselare nachtwinkels en barbiers strengere regels

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Russisch paradepaardje uit de lucht geschoten boven Zee van Azov” – België investeert 150 miljoen euro in heropbouw Tsjernihiv

De Oekraïense luchtmacht beweert boven de Zee van Azov een Russisch vliegend commandocentrum neergeschoten te hebben. Het gaat om een Beriev A50, die dienstdoet als radarpost en gevechtsvliegtuigen aanstuurt. België gaat de komende vier jaar 150 miljoen euro opzijzetten voor de heropbouw van de Oekraïense stad Tsjernihiv. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

Hulste krijgt meer bomen

Vrijdag en zaterdag werden er aan de Muizelstraat in Hulste meerdere bomen geplant. Een volgend groot plantmoment is op 9 maart aan de Waregemesestraat.
The post Hulste krijgt meer bomen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schrikkelfeestnamiddag in oc de Stekke

Het is al een traditie dat de ouderenverenigingen en het lokaal dienstencentrum de handen in elkaar slaan voor een feestmiddag eind augustus. Op schrikkeldag donderdag 29 augustus nodigen dezelfde partners het publiek uit voor een tweede namiddag in het voorjaar. V.l.n.r. op de foto Lutgarde Quequin is voorzitter van Okra, Henk Vandenbroucke is de centrumleider
The post Schrikkelfeestnamiddag in oc

Lees meer »