“Raar om iemand te betalen om jouw kindje op de wereld te zetten”: Nick uit ‘Blind getrouwd’ zoekt buitenlandse draagmoeder

“Als een heterokoppel beslist om voor een kind te gaan, hebben ze er negen maanden later een. Bij ons als homopaar duurt het tien jaar.” Nick Laenen (42) uit ‘Blind getrouwd’ raakte zo ontmoedigd door het lange adoptie-traject dat hij en zijn partner hun grote kinderwens via draagmoederschap hopen te vervullen. Maar ook dat blijkt niet eenvoudig, vertelt hij in Dag Allemaal. 

Meer krantenkoppen in België

Horner vrijgesproken van seksueel grensoverschrijdend gedrag en blijft teambaas van F1-wereldkampioen Verstappen

Red Bull-teambaas Christian Horner (50) is vrijgesproken van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dat blijkt uit een statement dat diverse Engelse media in handen hebben. De baas van Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen ontkende de afgelopen weken in alle talen en een rapport van 150 pagina’s geeft hem nu gelijk. Dat betekent ook dat hij teambaas blijft van de renstal.

Lees meer »

Indrukwekkende foto-expo in voormalige bib De Vriendschap: “Het is een onbegrepen ziekte”

In maart loopt een niet-alledaagse tentoonstelling in de voormalige bibliotheek De Vriendschap op de Onze Lieve Vrouwemarkt. Het is het resultaat van een fotoshoot die vzw Endo.Insideout maakte van patiënten met de chronische ontstekingsziekte endometriose, die nog altijd op veel onbegrip stuiten.
The post Indrukwekkende foto-expo in voormalige bib De Vriendschap: “Het is een onbegrepen ziekte” appeared first on KW.be.

Lees meer »

André Hazes reageert voor het eerst op moeder Rachel die hem onterfde: “Het verbaast me niet meer”

André Hazes jr. (30) heeft voor het eerst gereageerd op het nieuws dat zijn moeder hem ooit voor een korte periode heeft onterfd. Dit feit kwam recentelijk aan het licht tijdens een getuigenverhoor in de rechtszaak tussen Rachel Hazes en twee voormalige zakenpartners“Ik geloof niet dat het onzin is, het is wel degelijk waar”, zegt de zanger aan ‘RTL Boulevard’.

Lees meer »

Geen watje op het matje

Premier De Croo was niet van plan om de dood van Aleksej Navalny onder de mat te vegen. De Russische ambassadeur mocht wel óp het matje komen.

Lees meer »

Problemen bij inruilen van cadeaubon van Christelijke Mutualiteit bij Dreamland: “Bonnen waren onbruikbaar, maar nu is er oplossing”

Leden van de Christelijke Mutualiteit (CM) die voor de geboorte van hun kind een cadeaubon van winkelketens Dreamland en Dreambaby kregen, konden die een tijdlang niet gebruiken in de filialen van Dreamland. Die winkels werden eind vorig jaar overgenomen door speelgoedketen Toychamp en dat leverde een aantal administratieve problemen op. Dreamland belooft nu dat de bon zonder problemen gebruikt kan

Lees meer »

INTERVIEW. Het ongelofelijke verhaal van Diane Foley (75), wier zoon door IS werd onthoofd. “Ik ben zijn moordenaar gaan opzoeken in de gevangenis”

Ze wilde de beul van haar zoon in de ogen kijken, met hem spreken, zijn verhaal kennen. En daarmee verbaast de Amerikaanse Diane Foley de wereld. Want zij is de moeder van Jim Foley (40), de eerste gijzelaar die door IS-terroristen werd onthoofd, een executie die een schokgolf door de wereld joeg en die haar op de gruwelijkste manier trof.

Lees meer »

Stadsarchief krijgt archief architect Maurice Vermeersch

Het Stadsarchief heeft er een aanwinst bij. Het is het archief van de Brugse architect Maurice Vermeersch (1901-1977) en geeft een mooi beeld van de vele verwezenlijken van de architect tussen 1927 en circa 1962.
The post Stadsarchief krijgt archief architect Maurice Vermeersch appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Kim heeft zelf de beslissing genomen, wat ‘de mensen’ ook denken”: achter de schermen bij de ochtendshow van Peter Van de Veire

“Natuurlijk mis ik Kim Van Oncen. Maar ‘t is goed zoals het nu is.” Peter Van de Veire (52) heeft – voor het eerst in z’n lange carrière als ochtendstem – geen vaste sidekick meer. Wat niet wil zeggen dat hij soloslim speelt: de rest van z’n team heeft net méér speelruimte gekregen. Wij spraken exclusief met de radiomaker, die

Lees meer »