Meghan Markle en prins Harry lanceren in alle stilte nieuwe website: “Verbazingwekkend dat ze niet inzien hoe ongepast het is”

Meghan Markle (42) en prins Harry (39) hebben maandag in alle stilte een nieuwe website gelanceerd, namelijk Sussex.com. Op de site staat het laatste nieuws over het koppel en de biografieën van de hertog en hertogin van Sussex. Meteen nadat de website online stond kwam er al kritiek. “Ze gaan echt problemen krijgen met het gebruik van de koninklijke titel Sussex.” 

Meer krantenkoppen in België

Van Tigchelt verdedigt gerecht na zaak Acid: “Als er klassenjustitie is, moeten we dat in kaart brengen”

Vicepremier en minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD) heeft donderdag tijdens een gastcollege aan de Karel de Grote Hogeschool het gerecht verdedigd in zaken als die rond Reuzegom en influencer Acid. Van Tigchelt gaf er aan “niet te weten” of er zoiets bestaat als klassenjustitie. “Maar als dat gevoel leeft, wil ik het in kaart laten brengen”, zei

Lees meer »

Hulste krijgt meer bomen

Vrijdag en zaterdag werden er aan de Muizelstraat in Hulste meerdere bomen geplant. Een volgend groot plantmoment is op 9 maart aan de Waregemesestraat.
The post Hulste krijgt meer bomen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kindernamiddag Beweging.net wordt familienamiddag

De jaarlijkse kindernamiddag van Beweging.net wordt een familienamiddag. “Omdat ouders vaak vroegen of ze mochten blijven”, vertelt woordvoerder Marc Van Ysacker.
The post Kindernamiddag Beweging.net wordt familienamiddag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gaat ‘Noord-Atlantische Golfstroom’ echt instorten door klimaatverandering? “We gaan klappertanden in België”

De staat van de “Noord-Atlantische Golfstroom”, een sterke, warme stroming in de oceaan, beïnvloedt ons klimaat in West-Europa. Sinds 1950 lijkt deze echter meer en meer te verzwakken. Een nieuwe studie van wetenschappers aan de Universiteit Utrecht suggereert nu dat een plotselinge ineenstorting dichterbij is dan gedacht. Noordpoolijs tot in Europa, de zeespiegel die een meter stijgt, en grote delen

Lees meer »

REPORTAGE. Op de Muur zijn ze klaar voor het wielerseizoen: “Voor de Omloop neem ik al enkele dagen voor de wedstrijd verlof”

Oef, ‘t is eindelijk weer koers! Bij de start van het Vlaamse wielerseizoen gingen wij op en rond de Muur van Geraardsbergen, het zelfverklaarde hart van de koers, de temperatuur opmeten. “Ik voel het al weken. De spanning, de stress, de euforie. Och, koers is ‘t schoonste dat er is.” En we konden niet anders dan de wielerliefhebbers ter plekke

Lees meer »

Docu met Francisco Schuster wekt woede op: “Frauduleuze adoptiedienst komt zomaar op tv”

“Een schop in onze maag.” Dat vindt Yung Fierens (45) van adoptiebelangengroep CAFE van ‘Francisco Desir’, de docureeks waarin Francisco Schuster (22) op zoek gaat naar z’n biologische moeder. “Hem valt niets te verwijten, de openbare omroep wél”, verklaart de vereniging aan ‘Dag Allemaal’. Van frauduleuze adopties en ontvoerde kinderen tot opzettelijke verminking: de waarheid is een stuk minder rooskleurig

Lees meer »