LIVEBLOG LEIPZIG-REAL (21u). Toni Kroos is op zijn hoede voor Openda en co: “Eén slechte dag kan genoeg zijn”

Champions League-voetbal is terug van weggeweest! Real Madrid trekt dinsdagavond voor de heenmatch van de 1/8ste finales naar Leipzig. Slepen Bellingham en co een goeie uitgangspositie uit de brand? Volg het in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Oekraïne schiet weer 3 Russische vliegtuigen uit de lucht: stand staat op 13 toestellen in 12 dagen

In verschillende Europese landen leidt de opvang van Oekraïners tot discussie. In onder meer Ierland, dat kampt met een woningtekort, is de opvang recent versoberd en in het Verenigd Koninkrijk is nauwelijks zicht op het aantal vluchtelingen dat op straat leeft. De Ierse regering maakte eind vorig jaar bekend dat de Staat nieuwe vluchtelingen uit het Oost-Europese land nog maximaal

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Euroleiders

06:00 Iemand van wie we niet veel meer horen, is de roemruchte Chinese geheim agent Danny Woo, de 007 van de Yangtze. Eerst werd zijn met bloed, zweet en yuans uitgebouwde spionagenetwerk in België blootgel…

Lees meer »

“Verrassend maar perfect uitvoerbaar” vinden experts van de Qatargate-speurder die onwetend grote dosis amfetamine toegediend kreeg

Een hoofdinspecteur van de Brusselse federale politie – die het corruptieschandaal Qatar-gate onderzocht – zou zijn vergiftigd met amfetamine. Wat doet zo’n intoxicatie met een mens? Is vergiftiging met amfetamine een gekende tactiek? En welke geheime dienst zou zich hieraan schuldig hebben gemaakt? Toxicoloog Jan Tytgat en spionage-expert Kenneth Lasoen geven antwoorden. “Dit zijn toestanden die we eerder aan de

Lees meer »

LIVE. Volg hier de verkiezing van Miss België 2024

De kroon is opgeblonken, 32 dames staan te popelen om hem straks op hun hoofd te zetten. Krijgt ons land voor het eerst een transvrouw als Miss België met Lennie Blockmans (25)? Wordt het Parnian Robatsarpooshi (22), die als kind uit Iran wegvluchtte en nu een stem wil zijn voor alle vrouwen? Of gaat een underdog met de titel aan

Lees meer »

LIVEBLOG SAMYN. Topfavoriet De Lie valt, hij zet voorlopig door

Na de Vlaamse openingsklassieker afgelopen weekend staat vandaag de Waalse GP Le Samyn, op het programma. Tevens ook de eerste wedstrijd van de Lotto Cycling Cup. Na zijn sterke passage in de Omloop is Arnaud De Lie (21) de topfavoriet. Boekt hij zijn eerste zege van het seizoen? Volg het op de voet via onderstaande liveblog.

Lees meer »

Fitter, minder stram en nóg baziger: “Poetin droomt hardop van herstel Groot-Russische Rijk”

Terwijl de oorlog in Oekraïne voortduurt, wordt Vladimir Poetins greep op Rusland steeds sterker. Achter zijn façade van onaantastbaarheid schuilt een man die geobsedeerd is door de geschiedenis. Drie experts over de president man die ervan droomt om in één adem genoemd te worden met Peter de Grote. “Zelfs frontsoldaten worden geïntimideerd als hun vrouwen of moeders zich kritisch uitlaten

Lees meer »

Een energiecontract afsluiten en uw rijbewijs of identiteitskaart afhalen: kan het straks ook in uw postkantoor?

Haalt u straks uw nieuwe identiteitskaart of rijbewijs in het postkantoor? Of misschien sluit u er wel uw volgend energiecontract af? Bpost-CEO Chris Peeters komt na vier maanden aan het roer met een opvallend plan om het postbedrijf toekomstbestendig te maken. Waarom is dat nodig? En welke rollen ziet hij allemaal weggelegd voor het postkantoor? “We moeten breed nadenken over

Lees meer »

Striptease doet temperatuur stijgen in ‘Familie’: “Wij moeten mee met onze tijd en gedurfder en stouter worden”

Vrijdag steeg de temperatuur in ‘Familie’ nog iets meer dan anders. Geen hitsige vrijscène deze keer, maar wel een striptease. Jelle, Mathias, Zjef en Brahim gingen samen uit de kleren. Een lastige verhaallijn in #MeToo-tijden? En zorgde die opname voor ongemakkelijke momenten op de set? Er lijkt in elk geval alsmaar meer bloot in ‘Familie’ op te duiken. “Ja, we

Lees meer »