“Laat mij, de koning, met rust”: Kanye West bijt van zich af na kritiek op expliciete beelden van vrouw Bianca Censori

Kanye ‘Ye’ West (45) is de reacties op de pikante beelden die hij post van zijn echtgenote Bianca Censori (29) beu. Foto’s waarop ze bijna naakt poseert overspoelen al weken de sociale media van de rapper, in die mate dat fans en de entourage van Censori zich zorgen maken over de voormalige architecte. Maar Kanye zelf ziet het probleem niet, zegt hij nu boos in een Instagram-video. 

Meer krantenkoppen in België

Slimme sloten en camera’s vaak onveilig: “We willen mensen bewust maken van de risico’s”

Fabrikanten moeten de nieuwste beveiligingssnufjes voor je huis – zoals digitale sleutels en alarmsystemen – veel beter beveiligen tegen potentiële indringers. Deze bedrijven laten dat nu vaak na uit kostenoverwegingen. Hierdoor kun je als onwetende consument zelfs onderdeel worden van kwaadaardige cybernetwerken. Een keurmerk voor deugende apparatuur is broodnodig, stellen experts.

Lees meer »

INTERVIEW. Maxim De Cuyper, op zijn zeventiende klaar met voetballen, nu sterkhouder bij Club: “Pita, frieten, pizza… Ik at waar ik zin in had”

Het scheelde niets of Maxim De Cuyper (23), Club Brugge-fan sinds kindsaf, zat zondag met een sjaal om de nek in de tribunes van Jan Breydel. Zover is het niet gekomen. Een babbel met de rechtsback van Club over zijn blauw-zwart hart, de strijd met de eeuwige rivaal, La Liga en zijn metamorfose. “Als ik wist dat hij er niet

Lees meer »

Een supercar van 3,1 miljoen euro mét F1-motor: Haaland voegt “absurde creatie” toe aan impressionante collectie

Een absoluut pareltje voor zijn nu al impressionant wagenpark. Erling Haaland (23) heeft volgens Noorse media een exclusieve supercar van 3,1 miljoen euro gekocht. De Mercedes AMG One beschikt over een motor uit zowaar de Formule 1, goed voor 1.063 pk. Een sprint van 0 naar 200 kilometer per uur? Dat doet de AMG One in minder dan zes seconden. Boys and their toys.

Lees meer »

Gender reveal kent hilarisch einde wanneer mama helemaal onder kleurstof zit

De West-Vlaamse Eva en Davy uit Houthulst hebben zich tijdens hun gender reveal een deuk gelachen. Het koppel moest een voetbal kapot trappen om het geslacht van hun toekomstige baby te weten te komen, maar dat liep hilarisch mis. Eva kwam helemaal onder de kleurstof te zitten. Maar zo wisten ze dus wel heel duidelijk dat hun kindje een jongetje

Lees meer »

Veertien procent leerlingen verlaat secundair onderwijs zonder diploma

In het schooljaar 2021-2022 verliet 14,1 procent van de leerlingen het secundair onderwijs zonder voldoende kwalificaties. Dat blijkt uit de administratieve gegevens van het Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming. Het gaat om schoolverlaters zonder kwalificatie met een beroepsfinaliteit of met een finaliteit van doorstroom naar het hoger onderwijs.

Lees meer »

Werkstraf dreigt voor stelende poetsvrouw

Een 23-jarige poetsvrouw uit Waregem riskeert een werkstraf van 120 uur omdat ze stal bij twee van haar klanten. De reden waarom ze dat deed, is echter heel tragisch. “Het was een roep om hulp”, zei haar advocaat.
The post Werkstraf dreigt voor stelende poetsvrouw appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Mijn verhaal is eigenlijk te zot voor woorden”: Julien Vermote rijdt zondag zijn eerste topkoers na zijn wielerverrijzenis

Drie maanden geleden had hij nog geen ploeg, maar morgen staat Julien Vermote (34) namens Team Visma – Lease a Bike in het Italiaanse Siena aan de start van de Strade Bianche. Het is een verrijzenisverhaal waar Jezus Christus jaloers op zou zijn. “Had je me drie maanden geleden gezegd dat ik hier zou staan, ik had je niet geloofd.”<br

Lees meer »

Dit is zwaarst beveiligde gevangenis van Nederland waar drugsbaron Ridouan Taghi mogelijk rest van zijn dagen zal slijten

Drugsbaron Ridouan Taghi (46) heeft vandaag levenslang gekregen op het Nederlandse Marengo-proces rond zes onderwereldmoorden, vier mislukte moordpogingen en het voorbereiden van nog eens vier liquidaties. Hij zal mogelijk de rest van zijn leven doorbrengen in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught, de zwaarst beveiligde gevangenis van Nederland. Een vakantie wordt het alleszins niet. Het anti-foltercomité (CPT) van de

Lees meer »

Bestelwagen richt heel wat schade aan op terras van horecazaak Wildenburg: “Gelukkig waren we gesloten”

Een bestuurder van een bestelwagen verloor zaterdagavond in de Beernemsteenweg in Wingene de controle over het stuur van zijn gevaarte. De bestelwagen ramde een loodzware bloembak en kwam uiteindelijk tot stilstand in het terras van horecazaak Wildenburg. “Gelukkig hadden we hier enkele jaren geleden een bloembak geplaatst en waren we zaterdagavond gesloten”, aldus zaakvoerder Stefaan Devooght.
The post Bestelwagen richt

Lees meer »