“Charles zit nu in een warm nest en dan zie je de beste De Ketelaere”: voetbalpodcast ‘vier-nul’ over de ontbolstering van CDK bij Atalanta

Tien doelpunten, zeven assists. Waaronder zijn pareltje van afgelopen weekend tegen Genoa. Charles De Ketelaere (22) draait op volle toeren in Italië. In voetbalpodcast ‘vier-nul’ wordt zijn evolutie onder een vergrootglas gelegd, van Milaan tot Atalanta. “Het is een beetje hetzelfde verhaal als bij De Bruyne en Lukaku”, merkt Frank Boeckx op. 

Meer krantenkoppen in België

Groen vraagt aandacht voor de fietsveiligheid: “Dringend doorsteek nodig”

Groen Brugge en Groen Oostkamp brachten nogmaals de fietsonveiligheid in beeld tussen Oostkamp, Loppem en Brugge, meer specifiek in de Sint-Michielsstraat met twee versmallingen door de aanwezigheid van de spoorwegtunnels, geparkeerde wagens en het drukke verkeer tussen de beide kruispunten.
The post Groen vraagt aandacht voor de fietsveiligheid: “Dringend doorsteek nodig” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geurloos, kleurloos en dodelijk: wat is een CO-vergiftiging en hoe kan je die vermijden? 

In Sint-Jans-Molenbeek is een koppel samen met hun baby onwel geworden door een CO-vergiftiging. Ook in Hechtel-Eksel in Limburg was er in een huis CO vrijgekomen, net als in een Chinees restaurant in Dendermonde, waardoor enkele mensen onwel geworden zijn. Het koude weer brengt verschillende defecten met verwarmingstoestellen aan het licht op een gevaarlijke, geurloze en kleurloze manier. Wat is

Lees meer »

De U11 van Katjes Ieper

De U11 van Katjes Ieper nam het vorig weekend in eigen huis op tegen Evoco Komen. Zaterdag volgt voor de Ieperse meisjes een nieuwe thuismatch tegen Sijos Menen.
The post De U11 van Katjes Ieper appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Redelijk uniek en dubbel speciaal”: opa Stephane (72) en kleindochter Annabel (16) zijn samen jarig op een schrikkeldag

Stephane Debonne (72) en zijn kleindochter Annabel Verstraete (16) zijn vandaag op de schrikkeldag jarig. Beiden wonen in Geluwe. Stephane is al jarenlang voorzitter van de koninklijke Stedelijke Oudheidkundige Commissie Wervik-Geluwe. Annabel volgt aan het Sint-Aloysiuscollege in Menen het vierde jaar Humane Wetenschappen. “Onze verjaardag in een schrikkeljaar maakt het altijd plezant”, lacht Stephane.
The post “Redelijk uniek en dubbel

Lees meer »

Jordy Van Cappel rekent op meer puntengewin bij Eendracht Brugge (4B)

De Eendrachters konden hun match op zaterdagavond onmogelijk afwerken langs de Watertoren, wegens wateroverlast. Er stond nochtans een heerlijke affiche geprogrammeerd, tegen de leiders uit Varsenare. De weergoden beslisten er anders over.
The post Jordy Van Cappel rekent op meer puntengewin bij Eendracht Brugge (4B) appeared first on KW.be.

Lees meer »