Boeren ontgoocheld na overleg met Vlaamse regering, maar ook binnen regering is er verdeeldheid

De landbouwverenigingen zijn niet overtuigd van het pakket aan maatregelen dat de Vlaamse regering hen voorschotelt. Maar ook binnen de regering is er verdeeldheid.

 

Meer krantenkoppen in België

Rijbewijs 15 dagen kwijt en dagvaarding voor de rechter: parket Leuven controleert in maart streng op gsm’en achter het stuur, ook fietsers worden beboet

Wie zich in maart in het gerechtelijk arrondissement Leuven waagt aan gsm’en achter het stuur, zal streng gestraft worden. Het parket houdt een actiemaand waarbij bestuurders die betrapt worden, meteen 15 dagen hun rijbewijs moeten afgeven en later ook voor de rechter verschijnen. Ook fietsers zullen een geldboete moeten betalen.

Lees meer »

LIVEBLOG PARIJS-NICE. Tweede etappe lijkt aangekondigde massasprint, zonder De Lie: “Meer te verliezen dan te winnen”

Tijd voor de tweede etappe in Parijs-Nice. Een nagenoeg vlak parcours – op twee hellingen van derde categorie na in de openingsfase – leidt het peloton naar Montargis, waar de sprinters normaliter zullen strijden voor de dagzege. Wordt het twee op twee voor Olav Kooij na zijn zege van gisteren? En laat Remco Evenepoel zich opnieuw zien? Volg de rit,

Lees meer »

Schepen Vandecasteele reageert op Vooruit-cijfers: “Minister leverde geen foutieve gegevens aan”

De ene cijfers zijn de andere niet. Dat ondervond partij Vooruit, die ontvangen cijfers van de overheid rond schuldbemiddeling bekend maakte, maar die niet helemaal klopten met de cijfers die de gemeente in hun bezit heeft. Schepen Katrien Vandecasteele reageerde dan ook fel tijdens de gemeenteraad.
The post Schepen Vandecasteele reageert op Vooruit-cijfers: “Minister leverde geen foutieve gegevens aan” appeared

Lees meer »

KIJK. “Topmama en superstar”: collega’s zingen speciale versie K3-nummer voor 30ste verjaardag Hanne

K3’tje Hanne is afgelopen weekend 30 jaar geworden en dat vierde ze met haar collega’s van ‘De 3 biggetjes’-musical. De cast en crew maakten speciaal voor haar een nieuwe versie op het K3-nummer ‘Feest’. “Ze heeft alles voor elkaar, ze is een topmama en een superstar”, klinkt het in de nieuwe tekst. Maar ook de K3-fans waren de verjaardag van

Lees meer »

Vindt Josephine-Charlotte Lecluyse de ware liefde op Honeymoon Island?“Ik heb het toch wat onderschat”

Na haar eerdere pogingen om de liefde te vinden in 2020 via het programma ‘Love Island’, waar ze samen met haar partner werd weggestemd, en haar terugkeer als bombshell in 2022 zonder succesvolle ontmoeting met Cupido, hoopt Josephine-Charlotte Lecluyse (24) vanaf 4 maart de liefde te vinden in het VTM-programma ‘Gestrand op Honeymoon Island’. Model, actrice en influencer Josephine-Charlotte blikt

Lees meer »

Oostende trapt carnavalsweekend af met aanstelling van Prins Sheba en Prinses Pink Lady

Vrijdagavond werden Prins Carnaval 2024 Sheba en Prinses Carnaval Pink Lady op het Oostendse stadhuis officieel aangesteld door het stadsbestuur. Ze kregen de symbolische sleutel overhandigd van de stad. Daarmee werd het startschot gegeven van drie dagen carnaval in de badstad.
The post Oostende trapt carnavalsweekend af met aanstelling van Prins Sheba en Prinses Pink Lady appeared first on KW.be.

Lees meer »