Wat is een boom waard? Studente doet onderzoek naar beschermde honingboom in Leuven 

Wat is een boom in geld waard? Studente milieu- en preventiemanagement aan de KU Leuven Karen Peeters gaat ernaar op zoek in haar masterproef. Via een online-enquête vraagt ze zich af hoeveel een boom waard is, en daarbij gaat het specifiek over een speciale boom die al meer dan 200 jaar op de Naamsestraat in Leuven staat. 

Meer krantenkoppen in België

Ze zei “jaaaaaa”: Aster Nzeyimana en Lize Feryn zijn verloofd

“JAAAAAAAA”, staat er in grote letters te lezen op de Instagrampagina van Lize Feryn, bij een foto met een fonkelende verlovingsring rond de vinger. Zij is verloofd met VTM-presentator Aster Nzeyimana. Hij stelde de grote vraag op de laatste dag waarop de pop-upwinkel van hun modemerk Melange geopend was.

Lees meer »

45ste Laurentiusconcert in Sint-Amanduskerk

Op 24 maart gaat voor de 45ste keer een Laurentiusconcert door in het stemmige kerkje van Bekegem. In deze concerten wordt steeds gekozen voor oude muziek, vaak met religieuze inslag. Filip Bisschop en zijn team kunnen er prat op gaan dat de concerten telkens uitverkocht zijn.
The post 45ste Laurentiusconcert in Sint-Amanduskerk appeared first on KW.be.

Lees meer »

POLITIEKE ANALYSE. Hoe een stem voor Vlaams Belang een nuttige stem werd

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: waarom duwt Bart De Wever de kiezer richting Vlaams Belang? Bij N-VA kijken ze tandenknarsend naar hoe hun voorzitter de partij in een onmogelijke positie manoeuvreert.

Lees meer »

“Crew kon niet stoppen met lachen”: seksscène tussen Kate Winslet en Matthias Schoenaerts in ‘The regime’ liep grondig fout

Kate Winslet (45) speelt in de nieuwe serie ‘The Regime’ verschillende expliciete seksscènes met haar tegenspeler, niemand minder dan de Vlaamse Matthias Schoenaerts (47). In een interview met ‘The New York Post’ onthult de actrice wat er achter de schermen afspeelde tijdens die scènes. “De crew moest op een gegeven moment naar buiten gaan. Ze konden niet meer stoppen met

Lees meer »