Vrouw (58) bezweken aan verwondingen na woningbrand

De vrouw die zondagavond levensgevaarlijk gewond is geraakt bij een woningbrand langs de Varkensmarkt in Oordegem, bij Lede, is bezweken aan haar verwondingen. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen.

 

Meer krantenkoppen in België

Bakker Filip Janssens (55) uit Harelbeke overleden na lange strijd tegen kanker: “Hij was uitgeput na twee maanden hoge koorts”

Filip Janssens, de gekende en bekende bakker van Bakkerij Janssens-Vanhove aan de Veldstraat in Harelbeke is op 22 juli overleden na een zoveelste gevecht tegen kankers en laatst leukemie. Hij overleed in het UZ in Leuven in het bijzijn van zijn vrouw Sandra Vanhove. “Filip was compleet uitgeput door blijvende hoge koorts.”
The post Bakker Filip Janssens (55) uit

Lees meer »

Woeste Argentijnen dienen klacht in bij FIFA na olympische chaos tegen Marokko: “Wat een circus”

De Argentijnse voetbalbond heeft klacht ingediend bij de FIFA na het waanzinnige slot in de openingsmatch tegen Marokko. Argentinië leek in de 106de (!) minuut gelijk te maken na een ook al knotsgekke fase. De match werd daarop stilgelegd, niét afgefloten, omdat Marokkaanse fans met bommetjes gooiden. Twee uur na de onderbreking werd de goal alsnog afgekeurd en moesten de

Lees meer »

Pilootproject ‘Junior Lifeguards’ wil jongeren warm maken voor strandreddersgebeuren: “Een win-win-winsituatie

Het nieuwste pilootproject ‘Junior Lifeguards’, een samenwerking met verzekeraar AXA Belgium, Stad Nieuwpoort en IKW, zet sterk in op strandveiligheid. Kinderen tussen 8 en 16 jaar worden spelenderwijs vertrouwd gemaakt met enkele basisbeginselen van strandbewustzijn, strand- en waterveiligheid en EHBO.
The post Pilootproject ‘Junior Lifeguards’ wil jongeren warm maken voor strandreddersgebeuren: “Een win-win-winsituatie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Poperingse jeugdverenigingen zetten zich in voor pleegkinderen: “Veilige en ondersteunende omgeving bieden”

Poperinge wil zich als pleegzorgstad engageren om pleegkinderen meer te betrekken bij buitenschoolse activiteiten. De stad stelde samen met verschillende lokale jeugdbewegingen een charter op, om te tonen dat elk kind welkom is, ook als het maar een korte periode aanwezig is. De Hoppestad is de eerste stad die dit engagement aangaat.
The post Poperingse jeugdverenigingen zetten zich in

Lees meer »

“Ze hoeven mij niet te vertellen wat ik in mijn privé doe”: Max Verstappen bijt van zich af nadat Red Bull hem op de vingers tikte

Max Verstappen (26) werd op de vingers getikt door Red Bull, zijn werkgever. De drievoudige Formule 1-kampioen zat voor de GP van Hongarije tot diep in de nacht achter het stuur van z’n simulator, wat ergernis opwekte na zijn vijfde plek. Tot een gameverbod komt het weliswaar niet: “Ik hoef hen ook niet te vertellen wat ze moeten doen in

Lees meer »