Vrienden houden minuut stilte tijdens carnavalsstoet voor verongelukte Kristof (20): “Door en door goed karakter”

Op het Kerkplein in Bocholt is maandagavond een minuut stilte geweest voor de verongelukte Kristof Venken (20). De jongeman uit Neeroeteren was maandagmiddag betrokken bij een dodelijk ongeval op de weg tussen Opglabbeek en Meeuwen. Hij zou die middag met zijn vereniging De Partycrashers meedoen aan de stoet in Bocholt.

 

Meer krantenkoppen in België

Ruben Van Gucht presenteert dit jaar de awarduitreiking op de EOTS-party in Knokke

Amateurvoetbalminnend West-Vlaanderen mag alvast vrijdag 17 mei aankruisen in de agenda. Dan worden op de EOTS-party opnieuw de awards uitgereikt, aan de kampioenen en beste spelers van tweede amateur tot tweede provinciale. Het belooft opnieuw een spetterend feestje met massa’s mooi volk te worden. Met Ruben Van Gucht, die eerder al te gast was op de EOTS-party, heeft men ook

Lees meer »

Beeldbank Souvenhiers zoekt interessant materiaal

‘Beeldbank Souvenhiers zoekt beeldmateriaal’. Onder die titel doet de gemeente Ichtegem een oproep naar mensen die mogelijk interessant materiaal in hun bezit hebben om dit te laten digitaliseren en op die manier voor het nageslacht veilig te stellen.
The post Beeldbank Souvenhiers zoekt interessant materiaal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Noel en Lisette vieren diamanten jubileum

Noel Deleersnijder (85) en Lisette Taelman (83) vierden recent hun diamanten jubileum. Het koppel werd ontvangen in het gemeentehuis door de burgemeester en schepenen. Noel is een rasechte Oeselgemnaar. Lisette is afkomstig uit Kruishoutem. Het koppel leerde elkaar kennen op ‘Machelen Gulde’. Ze wonen in de Meuledreve. Noel was bijna veertig jaar chauffeur voor Voeders
The post Noel en Lisette

Lees meer »

De Droomfabriek bezorgt landbouwkoppel Hendrik en Regine uit Keiem droomvakantie: “Een zalig avontuur”

Op zaterdag 2 maart werd de droom van de familie David uit Keiem waargemaakt in De Droomfabriek op VRT1. De familie David baat in Keiem ‘t Kakelend Kippenmuseum uit, een kijk-, zorg- en kinderboerderij met dierenpark en cafetaria.
The post De Droomfabriek bezorgt landbouwkoppel Hendrik en Regine uit Keiem droomvakantie: “Een zalig avontuur” appeared first on KW.be.

Lees meer »