Testaankoop vraagt compensatie voor wie al maanden wacht op afrekening energiecontract

Consumentenorganisatie Testaankoop vraagt een compensatie voor “de duizenden consumenten die al ettelijke maanden moeten wachten op de eindafrekening van hun energiecontract”.

 

Meer krantenkoppen in België

Snelheidsbord in Adinkerke betrapt bestuurders… aan 188 per uur: “Bord moet hersteld worden”

“188 kilometer per uur. Matrix ok.” Het digitale snelheidsmeterbord in de Moeresteenweg in Adinkerke liet tientallen passanten enorm schrik vrijdagochtend. Het bord, dat in een zone 30 staat, was tilt geslagen. Burgemeester Bram Degrieck laat het bord nu nakijken. “Het is uiteraard duidelijk dat dit niet juist is en we brengen het zo snel mogelijk in orde. Wat erger is:

Lees meer »

Gratis tandscreening voor kwetsbare gezinnen in Wervik

Voor kinderen uit kwetsbare gezinnen was er onlangs in lokaal dienstencentrum De Spie in Geluwe een gratis tandscreening. Woensdag is buurthuis De Kier in de Gosserieslaan aan de beurt. Het OCMW koppelt dit aan de maandelijkse maaltijden voor grootouders en kleinkinderen.
The post Gratis tandscreening voor kwetsbare gezinnen in Wervik appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trieste kaap van 30.000 doden in Gaza overschreden “na aanval op Palestijnen die aan het wachten waren op voedselhulp”

Israëlische troepen zouden meer dan 70 mensen gedood hebben bij een aanval op een groep Palestijnen die op humanitaire hulp aan het wachten waren. Dat beweert het Palestijnse ministerie van Buitenlandse Zaken en lokale ziekenhuismedewerkers, maar Israël heeft "geen weet" van zo’n aanval. Door het aanhoudende geweld zou de trieste kaap van 30.000 doden in Gaza overschreden zijn.

Lees meer »

Aannemer, die vervuilde grond gebruikte bij wegenwerken in Staden, moet alles weer uitgraven

De vervuilde grond die tussen 2015 en 2017 gebruikt werd bij wegenwerken in Staden, moet binnen het jaar weer verwijderd worden. Dat besliste de correctionele rechtbank van Kortrijk. Het verantwoordelijke bedrijf moet 320.000 euro boete betalen, waarvan de helft met uitstel, de zaakvoerder krijgt zes maanden voorwaardelijk en 32.000 euro boete.
The post Aannemer, die vervuilde grond gebruikte bij wegenwerken

Lees meer »

Vernieuwde Spar in Ieper opent de deuren op 7 maart

Op donderdag 7 maart opent de vernieuwde Spar langs de Meenseweg in Ieper de deuren. Het worden dus nog drukke dagen voor verantwoordelijken Mira Vandecasteele en Thomas Lignel en met hen de meer dan 40 personeelsleden, aangevuld met flexi’s en jobstudenten.
The post Vernieuwde Spar in Ieper opent de deuren op 7 maart appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK LIVE. Strafschoppen in Sociedad-Mallorca, wie plaatst zich als eerste voor finale Copa del Rey?

Strafschoppen bij Real Sociedad-Mallorca, de terugmatch die moet beslissen over een finaleplek in de Copa del Rey. Giovanni González zette de bezoekers vlak na rust op voorsprong, maar Mikel Oyarzabal deed de 40.000 enthousiaste Basken opveren met de gelijkmaker. De verlengingen waren een maat voor niets. De spannende ontknoping kan je hier exclusief LIVE bekijken!

Lees meer »