Staatssecretaris van Consumentenzaken Bertrand wil af van verplichte getrouwheidspremie

14:25 Staatssecretaris voor Consumentenzaken Alexia Bertrand (Open VLD) pleit ervoor om banken niet langer te verplichten om een getrouwheidspremie aan te bieden op al hun spaarrekeningen in plaats van die … 

Meer krantenkoppen in België

Assisen Scalpelmoord – “Het spijt mij enorm”: beschuldigde richt zich in laatste woord tot familie van ex-vriendin Jill

Op het assisenproces tegen Ridoan O. (43) hebben het hof en de jury zich teruggetrokken voor de beraadslaging over de schuldvragen. In zijn laatste woord drukte de beschuldigde zijn spijt uit, maar stelde hij ook dat hij de moord op zijn ex-vriendin Jill Himpe (36) niet gepland had.
The post Assisen Scalpelmoord – “Het spijt mij enorm”: beschuldigde richt zich

Lees meer »

Pijnlijke climax na krachtmeting tussen Action en gemeente: tweede winkel opent zaterdagochtend dan toch niet na late controle

De nieuwe Action langs de Vaart in Schoten is helemaal ingericht en volgeladen, maar gaat zaterdag dan toch niet open. Normaal om 9 uur wilde de bekende Nederlandse prijsbreker zijn eerste klanten ontvangen in de Zaatstraat, maar de winkel kreeg vrijdagavond plots ambtenaren van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (Vlaio) over de vloer, vergezeld van politie-inspecteurs.

Lees meer »

KV Oostende buigt in Beveren dubbele achterstand om in zege

KV Oostende heeft zondag op de 24e speeldag van de Challenger Pro League (tweede klasse) een spectaculaire zege behaald op het veld van SK Beveren. KVO kwam in het Freethielstadion 2-0 achter maar won met 2-3.
The post KV Oostende buigt in Beveren dubbele achterstand om in zege appeared first on KW.be.

Lees meer »

30 jaar cel voor moord op drugsbaron in pizzeria in Strombeek-Bever

De volksjury van het hof van assisen in Leuven heeft de man die een drugsbaron doodschoot in een pizzeria in Strombeek-Bever, veroordeeld tot 30 jaar cel voor moord. Het slachtoffer kwam om het leven door vier schoten op het lichaam en één fataal schot door het hoofd. Uitlokking of wettige zelfverdediging in een dynamisch gebeuren – zoals aangebracht door de

Lees meer »