“Russisch leger gebruikt 30 kilometer lange ‘tsarentrein’ als nieuwe verdedigingslinie in oosten van Oekraïne”

In de Oost-Oekraïense regio Donetsk hebben de Russische troepen een nieuwe verdedigingslinie gebouwd … uit treinstellen. Dat melden de gerenommeerde Amerikaanse denktank ‘The Institute for the Study of War’ (ISW) en het Oekraïense socialmedia-account ‘DeepState’. De zogenaamde ‘tsarentrein’ is maar liefst 30 kilometer lang en zou als doel hebben om Oekraïense tegenaanvallen af te slaan. 

Meer krantenkoppen in België

Na de gelekte rapporten: voetbalbond wil computers en gsm’s van scheidsrechters en personeel laten controleren

Het rommelt nog maar eens bij de Belgische Voetbalbond (KBVB). De nieuwe CEO, Piet Vandendriessche, is op zoek naar de interne mol die het rapport met VAR-beslissingen, fouten per clubs en scheidsrechterrapporten lekte aan kranten van het Mediahuis. Vandendriessche bestelde een externe audit en zou op die manier computers en mobiele telefoons willen controleren.

Lees meer »

Nooit eerder vertoonde beelden in ‘Ik vraag het aan’: zo klonk de 12-jarige Maksim Stojanac

In het VRT-programma ‘Ik vraag het aan’ blikt Maksim Stojanac (26) terug op het prille begin van zijn carrière. Het nummer ‘Hallelujah’ brengt hem terug naar het moment waarop de wereld voor het eerst zijn zangtalent hoorde. In de aflevering zingt niet Maksim het nummer, maar wel Portland-zanger Jente Pironet (32). Een grote verrassing, want Jente onderbrak zijn carrière enkele

Lees meer »

Bouwmaterialen Lemahieu opent vestiging in Poperinge

Bouwmaterialen Lemahieu werd opgericht door Stefaan en Isi Lemahieu. Je vond het bedrijf tot voor kort uitsluitend in Heuvelland, maar sinds enkel weken is er ook een vestiging in Poperinge.
The post Bouwmaterialen Lemahieu opent vestiging in Poperinge appeared first on KW.be.

Lees meer »