Ouders en kind (12) naar ziekenhuis na zware brand in rijwoning

In de Henri Zwaenepoelstraat in Bredene is maandagochtend een zware brand ontstaan. Een droogkast in een rijwoning vatte vuur en vulde de hele wijk met zwarte rook. Twee bewoners en hun 12-jarig kind werden door de brandweer uit de woning gehaald en naar het ziekenhuis gebracht.

 

Meer krantenkoppen in België

Alle investeringen ten spijt: waarom een olympische tijdritmedaille geen evidentie wordt voor Lotte Kopecky

De eerste Belgische medaillehoop op de Olympische Spelen rust zaterdagnamiddag op de sterke schouders van Lotte Kopecky (28). In de individuele tijdrit, weliswaar de minst evidente van haar drie afspraken. Haar ploegleider en een voormalige Belgische topper tegen de klok over de tijdrijdster in de wereldkampioene op de weg: “Het wordt een serieuze opdracht voor Lotte.”

Lees meer »

Korpschef en burgemeester over feestende Nederlandse tieners in Knokke: “Beter beheersbaar dan vorig jaar”

Dat hun aanwezigheid in Knokke opvalt, valt niet te ontkennen. Overdag vertoeven ze in appartementen en villa’s die betaald worden met de kaart van mama en papa en ‘s avonds laten ze zich volledig gaan in de uitgaansbuurt van Knokke. ‘Knokke Off’, maar dan in het echt zeg maar. Op het Alfred Verweeplein is het toontje al dagenlang ‘Hollands’. Maar

Lees meer »

Michèle opent Lingerie Miss Elle in Torhout: “Voor grote en kleine cups”

Voor Michèle Depuydt wordt een droom werkelijkheid. Op maandag 12 augustus opent ze haar lingeriezaak Miss Elle in Torhout, een mooie verwijzing naar haar voornaam. De 28-jarige vrouw uit Ichtegem werkte tot nu toe als administratief bediende, maar wou al langer het bureauwerk inruilen voor een eigen winkel.
The post Michèle opent Lingerie Miss Elle in Torhout: “Voor grote

Lees meer »

Bakkerij Petris uit Wenduine krijgt label 100% West-Vlaams: “We werken met grondstoffen die uitsluitend van eigen bodem komen”

Na een geslaagde tweede deelname aan het culinair event Kok@Zee mocht bakkerij Petris uit Wenduine het kwaliteitslabel ‘100% West-Vlaams’ op zak steken. “Het label betekent voor ons wel wat: we drukken onze naam in West-Vlaanderen, met grondstoffen die uitsluitend van eigen bodem komen”, zegt zaakvoerder Tristan van bakkerij Petris.
The post Bakkerij Petris uit Wenduine krijgt label 100% West-Vlaams:

Lees meer »

Nederlandse politie controleert opnieuw honderden feestende tieners in Knokke: “Het is alle hens aan dek”

Opnieuw duiken Nederlandse politieagenten op in de uitgaansbuurt van Knokke. Zij komen een week lang feestende tieners controleren die in ons land hun eerste pintjes drinken… en voor problemen zorgen. De versterking blijkt nodig: zondag werd een gemengde patrouille nog belaagd door een groep jongeren. “Wanneer we hier vertrekken, breken relletjes uit”, vertelt korpschef Steve Desmet.

Lees meer »

Kelly Pfaff over massale reacties na verdwijnen van docusoap op VTM GO: “We hebben compassie met Frances Lefebure”

“De Pfaffs moeten te állen tijde beschikbaar zijn op tv.” Deze hartenkreet zwierde Frances Lefebure (35) online nu de herhalingen van de realityreeks op VTM GO ten einde lopen. En ze staat niet alleen. Veel fans uiten hun teleurstelling dat ‘De Pfaffs’ wordt afgevoerd. In ‘Dag Allemaal’ reageert Kelly Pfaff (46) voor het eerst op de massale steun en verklapt

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Vlaspoppenworp voor kleine en grote kinderen en Urbanus heeft meteen heel Sint-Baafs mee: zo ging dag 3 eraan toe

Nacht nummer drie van de Gentse Feesten, zit erop! De KetnetBand en de Vlaspoppenworp zorgen voor een onvergetelijke dag voor het jonge volkje. Op de Korenmarkt dook plots Stijn Meuris op tijdens de set van Mixtape voor een duet. Isolde Lasoen betoverde het publiek van achter haar drumstel en Urbanus zette het Sint-Baafsplein in vuur en vlam. Mis niets van

Lees meer »

Vlaggendraagster Emma Meesseman maakt met Belgische delegatie in boot op de Seine intrede op de Spelen

De Belgische delegatie, door 37 atleten vertegenwoordigd, heeft vrijdag als twintigste land zijn intrede op de Zomerspelen in Parijs gemaakt. Dat gebeurde op een boot op de Seine. Emma Meesseman kon er als vlaggendraagster al een eerste keer pronken met de nationale driekleur.
The post Vlaggendraagster Emma Meesseman maakt met Belgische delegatie in boot op de Seine intrede op

Lees meer »