Oprichter haalt Frans muzieklabel Believe van de beurs

13:14 De beurscarrière van het Franse muzieklabel Believe loopt na 2,5 jaar al af. Een consortium rond oprichter en CEO Denis Ladegaillerie haalt uit frustratie over de koers het bedrijf alweer van de publi… 

Meer krantenkoppen in België

Joe Biden trekt zich terug als presidentskandidaat en schuift vicepresident Kamala Harris naar voren als mogelijke opvolger

De Amerikaanse president Joe Biden trekt zich terug als presidentskandidaat voor de Democraten. Hij schuift zijn vicepresident Kamala Harris naar voren als mogelijke opvolger. Biden blijft wel president van de Verenigde Staten tot aan de verkiezingen. De voorbije weken was er steeds meer druk op de Amerikaanse president om de handdoek in de ring te gooien.

Lees meer »

Brugse politierechter streng voor jonge moeder die kind in te kleine autostoel vervoert: “Als moeder kan ik dit niet begrijpen”

Een 24-jarige mama uit Oostende moest zich dinsdagvoormiddag voor de Brugse politierechtbank verantwoorden. Enkele agenten merkten tijdens een controle op dat de jonge mama haar kindje niet goed beveiligd in een autostoel vervoerde. Bovendien was de autostoel ook veel te klein en dus niet veilig genoeg.
The post Brugse politierechter streng voor jonge moeder die kind in te kleine

Lees meer »

“Herinnering levendig houden met QR-code op graf”: Uitvaart Beyens-Billiet pakt uit met een primeur voor regio

Uitvaartzorg Beyens-Billiet in de Lourdesstraat pakt met het platform Herinner Mij.be uit, volgens hen een primeur voor de regio. “Met QR-codes aan het graf of de urne willen we de herinnering aan de dierbaren levendig houden”, zegt zaakvoerder Arne Beyens. “Ons nieuw idee is ondertussen online en toegankelijk voor iedereen.”
The post “Herinnering levendig houden met QR-code op graf”:

Lees meer »

Kamala Harris wil “er alles aan doen om Trump te verslaan”

Vice-president Kamala Harris, die door huidig president Joe Biden naar voren wordt geschoven als zijn vervanger als Democratisch presidentskandidaat voor de verkiezingen in november, zegt “vereerd” te zijn door Bidens steun. In een mededeling stelt ze voorts de “intentie te hebben om de nominatie te verdienen en in de wacht te slepen”.

Lees meer »