Oprichter haalt Frans muzieklabel Believe van de beurs

13:14 De beurscarrière van het Franse muzieklabel Believe loopt na 2,5 jaar al af. Een consortium rond oprichter en CEO Denis Ladegaillerie haalt uit frustratie over de koers het bedrijf alweer van de publi… 

Meer krantenkoppen in België

“Tom heeft nooit intentie gehad iemand te kleineren”: Jinnih Beels (Vooruit) praat voor het eerst over ontslag van collega Meeuws

Met de eedaflegging van Tatjana Scheck (Vooruit) op de gemeenteraad maandagavond is Tom Meeuws nu ook officieel schepen af in Antwerpen en wil Vooruit de heisa rond Meeuws zo snel mogelijk vergeten. Voor het eerst doet zijn ex-collega Jinnih Beels (Vooruit) dinsdagavond in Terzake haar mond open over de zaak en over de interne verdeeldheid van haar partij: “Iedereen bij

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Leger Oekraïne trekt zich terug uit twee dorpen nabij Avdiivka

Het Oekraïense leger heeft zich teruggetrokken uit nog twee dorpen in de buurt van de oostelijke stad Avdiivka, die eerder deze maand werd veroverd door Russische troepen. Dat meldt de Oekraïense militaire woordvoerder Dmytro Lykhovy. Het gaat om de dorpen Sieverne en Stepove, plaatsen die voor de Russische invasie elk minder dan honderd inwoners hadden. Maandag trokken de Oekraïners zich

Lees meer »

Belgische toerist (54) al vier dagen vermist na wandeling op de Azoren: “Mogelijk gevallen of verloren gelopen”

Een Belgische toerist, Denis D.G. (54), is al vier dagen vermist nadat hij alleen een wandeling maakte rond een kratermeer in een oude vulkaan op de Azoren. “Mogelijk is hij gevallen of verloren gelopen”, zegt de politie. Het was vriendin van de Belg die alarm sloeg toen hij niet terugkeerde. Zoekacties met speurhonden en een drone leverden voorlopig niets op.

Lees meer »

Super Tuesday: Biden kan maar beter hopen dat Trump blijft winnen

Neen, we beleven niet de spannendste voorverkiezingen ooit in Amerika. Het moet al raar lopen als straks niet Joe Biden voor de Democraten en Donald Trump voor de Republikeinen een gooi gaan doen naar het Witte Huis. Maar terwijl Trump gesterkt uit de voorverkiezingen lijkt te komen, loopt Joe Biden averij op. Hoe belangrijk is Super Tuesday straks? En maakt

Lees meer »

Tom Ongena (Open VLD) wil natuurherstelwet tegenhouden met blokkeringsminderheid

Als het van Open VLD-voorzitter Tom Ongena afhangt, moet de Raad van de Europese Unie de natuurherstelwet tegenhouden. De wet werd gisteren/dinsdag nog goedgekeurd door het Europees Parlement, maar volgens Ongena moet onder de lidstaten op zoek gegaan worden naar een blokkeringsminderheid. Dat heeft hij woensdag gezegd in Villa Politica (VRT 1). Uit indiscreties blijkt dat daarvoor inderdaad pogingen ondernomen

Lees meer »

Raad van State geeft groen licht voor PRUP Kleiput Egem en omgeving

De Raad van State oordeelde deze week dat de verzoekschriften tot nietigverklaring tegen het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP) Kleiput Egem en omgeving ongegrond zijn. Dit betekent dat het PRUP definitief uitvoerbaar is.
The post Raad van State geeft groen licht voor PRUP Kleiput Egem en omgeving appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politie en parket onderzoeken explosie in Brugse woonwijk

Politie en parket zijn een onderzoek gestart naar een explosie aan een huis in Brugge. Dinsdagnacht ontplofte een projectiel aan een woning die heel wat schade opliep. Gewonden vielen er niet. Er wordt nu bekeken in welke richting de aanval moet worden gezocht.
The post Politie en parket onderzoeken explosie in Brugse woonwijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kinderopvang in Roeselare even ontruimd na gaslek

In Roeselare is donderdagvoormiddag een kinderopvang even ontruimd na een gaslek. Bij werkzaamheden in de straat was een middendrukleiding geraakt, waardoor er gas kon ontsnappen. Zeven kinderen en nog enkele buurtbewoners werden geëvacueerd. Een nabijgelegen school werd niet ontruimd. Het gaslek raakte snel gedicht.

Lees meer »