Minder boetes en een njet aan Europa: Vlaamse regering wil plooien voor boeren

De Vlaamse regering heeft een aantal voorstellen gedaan aan boeren, al is ze het onderling nog niet over alles eens. De Vlaamse overheid zal in elk geval – voorlopig – geen landbouwgrond meer aankopen en de boetes voor mest worden minder streng.

 

Meer krantenkoppen in België

Vader van Bianca Censori slaat alarm na inbreuk op zedenfeiten: “Kanye behandelt haar als een naakte trofee”

Een doorzichtig topje en een panty met niets onder of boven. Zelfs tabloid ‘Daily Mail’ zag zich genoodzaakt om de foto’s van Bianca Censori (29) te censureren. De vader van Kanye Wests (46) halve trouwboek slaat dan ook alarm: hij heeft genoeg van de ronduit schokkende, naakte outfits waarin zijn dochter rondparadeert. Hij eist een gesprek met de rapper om

Lees meer »

Songfestivallied ‘Europapa’ van Joost Klein verpulvert in zowel Nederland als België records

‘Europapa’ van Joost Klein gaat als een speer. Het lied waarmee de 26-jarige muzikant Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisiesongfestival in Malmö is vrijdag in Nederland ruim 1,2 miljoen keer beluisterd op Spotify. Daarmee is het nummer het meest gestreamde nummer op één dag in Nederland. Ook in België blijkt het nummer in trek: daar heeft ‘Europapa’ de eerste plek bemachtigd

Lees meer »

Team Burgemeester Stadslijst Kortrijk loopt, fietst en wandelt nieuwe Groene Gordel in

Op de website van Sport Vlaanderen kan je sinds kort een aantal nieuwe looproutes in Kortrijk vinden. Daaronder ook de ‘Groene Gordel’, een looproute van 3,38 kilometer met een stijging van 14 meter die vertrekt en uitkomt aan The Level, Howest. “Ideaal voor iedereen die graag eens gaat lopen, wandelen of fietsen in het stadscentrum.
The post Team Burgemeester Stadslijst

Lees meer »

Dirk (54) is al dagen vermist op de Azoren, politie zet speurhonden en drones in om hem te vinden: “Het ziet er niet goed uit”

De Portugese politie zoekt al vijf dagen naar een Belg die vermist is geraakt op de Azoren. Dirk Denis (54) verdween tijdens een wandeling rond een kratermeer in een oude vulkaan op São Miguel. Ondertussen vrezen de lokale autoriteiten het ergste. “Het ziet er niet goed uit”, aldus woordvoerder Helder Madeiros (Comando Regional dos Açores).

Lees meer »

Opendeur op rusthuiscampus tijdens de Dag van de Zorg

Op zondag 17 maart, de Dag van de Zorg, gooien het woonzorgcentrum Sint-Augustinus, het centrum voor dagverzorging De Oase en het plaatselijke Sociaal Huis de deuren open voor het brede publiek. Tussen 10 tot 17 uur kan iedereen er terecht om een uitgestippeld parcours doorheen de gebouwen te volgen.
The post Opendeur op rusthuiscampus tijdens de Dag van de Zorg

Lees meer »