Joe Biden maakt debuut op Tiktok na rapport dat hem “een oude man” noemt

Joe Biden heeft zijn debuut gemaakt op Tiktok. Opvallend, want Tiktok is in de VS verboden op overheidstoestellen. Ook de timing valt op, net na een rapport waarin hij

een “oude, vergeetachtige” man werd genoemd.

 

Meer krantenkoppen in België

Vervuild slib in Sint-Gillis-Waas verdwijnt dan toch: “Hinder door vrachtwagens beperkt voor buurt “

Vanaf half april zullen zowat 40 vrachtwagens per dag het vervuilde slib uit de Kattestraat in Sint-Gillis-Waas weghalen. Intercommunale Interwaas wilde het slib verwerken in de ondergrond van het nieuwe golfterrein, maar dat mag niet van Vlaanderen. Het moest afgevoerd worden. "Door aanpassing van het traject richting Gentse haven, zal er niet al te veel hinder zijn voor omwonenden", zo

Lees meer »

“Oude tradities komen dit carnavalsweekend terug”: Poperinge maakt zich klaar voor het Keikoppencarnaval

De verkleedkostuums mogen weer bovengehaald worden, want van donderdag 7 tot en met zondag 10 maart staat een nieuw Keikoppencarnavalsweekend op de agenda in Poperinge. De bekende Kindercarnavalstoet, het Masjer’n en de Keikoppencarnavalstoet zijn weer van de partij, maar enkele oude tradities worden weer opgevist.
The post “Oude tradities komen dit carnavalsweekend terug”: Poperinge maakt zich klaar voor het Keikoppencarnaval

Lees meer »

Taylor Swift komt met derde limited edition van haar nieuwe album

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift (34) gaat nog een derde limited edition uitbrengen van haar nieuwe album ‘The Tortured Poets Department’, dat 19 april uitkomt. De speciale editie heet ‘The Black Dog’. Net als de twee andere limited versies, ‘The Bolter’ en ‘The Albatross’, bevat de nieuwe versie één exclusieve track die alleen op die plaat te horen is.

Lees meer »

Auto vat vuur in Beernem

In de Scherpestraat in Beernem is woensdagmiddag brand ontstaan aan een wagen. Het voertuig brandde uit, maar gewonden vielen er niet.
The post Auto vat vuur in Beernem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dina Tersago en Sergio Herman open over hun sterrenkindjes: “Dat ik niet meteen weer zwanger werd, was het moeilijkste”

Te midden van het tropische landschap van Madeira, laten Dina Tersago (45) en Sergio Herman (53) hun hart spreken in ‘Sergio over de grens’. De ‘Boer zkt vrouw’-presentatrice en de topchef vertellen in deze laatste aflevering over hun sterrenkindjes, en hoe ze dat verdriet blijvend met zich meedragen. “Dit jaar heb ik het moeilijker dan anders”, aldus Sergio.

Lees meer »

Dat Roeselare nachtwinkels en barbiers strengere regels oplegt, heeft alles te maken met het bewaken van een kwalitatief handelscentrum

Iedereen is wel al eens in een nachtwinkel geweest. Met hun opvallende led-verlichting en bric-à-brac uitziende rekken zijn ze niet meteen de plaats waar je wekelijks de inkopen doet, maar in geval van nood zijn ze vaak wel de redding voor een pakje boter, doos melk of een diepvriespizza bij uitzondering.
The post Dat Roeselare nachtwinkels en barbiers strengere regels

Lees meer »