Joe Biden maakt debuut op Tiktok na rapport dat hem “een oude man” noemt

Joe Biden heeft zijn debuut gemaakt op Tiktok. Opvallend, want Tiktok is in de VS verboden op overheidstoestellen. Ook de timing valt op, net na een rapport waarin hij

een “oude, vergeetachtige” man werd genoemd.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Trump zet debat met Harris op losse schroeven – Freedom van Beyoncé krijgt boost door campagne Harris

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »

Leidt DNA-wet tot doorbraak in moordzaak Tania Van Kerkhoven? “Last resort om onderzoek nog één keer nieuw leven in te blazen”

Een klein half jaar sinds de invoering van de nieuwe DNA-wet lijkt die aan te slaan. Verschillende onderzoekers hebben er al gebruik van gemaakt in een poging een doorbraak te forceren in onopgeloste moordzaken. Het parket van Antwerpen bijvoorbeeld hoopt met nieuwe onderzoekstechnieken de moord op de 17-jarige Tania Van Kerkhoven op te lossen.

Lees meer »

Jan Boone, coach U13 Mehoni, is performance manager van olympische roeiers: “Ik moet ervoor zorgen dat onze roeiers goed presteren in Parijs”

Dat de Olympische Spelen in Parijs op vrijdag 26 juli officieel van start gaan, weet wellicht iedereen. Dat onze olympische roeiers al enkele jaren begeleid worden door de coach van de U13-meisjes van Mehoni Zuienkerke is ongetwijfeld minder bekend.
The post Jan Boone, coach U13 Mehoni, is performance manager van olympische roeiers: “Ik moet ervoor zorgen dat onze roeiers

Lees meer »

Voormalig gemeenteraadslid Hilde (63) exposeert in Koetshuis: “Alle genres komen aan bod”

Van vrijdag tot en met maandagavond stalt Hilde Dewever (63) diverse werken uit in het Koetshuis in park Casier. De voormalige kleuterjuf en gemeenteraadslid uit Nieuwenhove schildert al 35 jaar, maar pakt nog maar voor de tweede keer met een solotentoonstelling uit.
The post Voormalig gemeenteraadslid Hilde (63) exposeert in Koetshuis: “Alle genres komen aan bod” appeared first on

Lees meer »

Kostenplaatje van 250 miljoen, 45.000 agenten en mysterie rond ‘Zorro’: alles wat u moet weten over “grootste openingsceremonie ooit”

Groot, groter, Parijs 2024. De openingsceremonie van de Olympische Spelen vanavond moet de strafste aller tijden worden. “Een unieke en historische gebeurtenis”, bouwde president Macron de spanning al op. Frankrijk spaarde alleszins kosten noch moeite voor de ceremonie. Met het overzicht hieronder bent u helemaal klaar voor het spektakel op en rond de Seine.

Lees meer »

Marsrobot ontdekt verrassend (en bij toeval) pure zwavel: “Een oase in de woestijn, we kunnen dit niet verklaren”

De rijdende robot Curiosity heeft een opmerkelijke ontdekking gedaan op Mars en dat bij toeval. Curiosity reed over een steen die daardoor openbarstte, waarna een hoeveelheid puur zwavel zichtbaar werd. Het gaat om een primeur, meldt de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA. "We kunnen dit niet verklaren", klinkt het daar. "Maar dat maakt het net zo boeiend."

Lees meer »

Justin Timberlake heeft niet gereden onder invloed, zegt zijn advocaat

De Amerikaanse popster Justin Timberlake reed niet onder invloed van alcohol toen hij in juni opgepakt werd. Dat heeft zijn advocaat, Edward Burke, vrijdag verklaard. Volgens Burke beging de politie “een aantal zeer grote vergissingen”. “Justin had niet gedronken en had niet opgepakt moeten worden in de nacht van 17 op 18 juni”, klinkt het. Nochtans had Timberlake de feiten

Lees meer »

Jubileumeditie Vosseslagfeesten verenigt oud en nieuw

Op 27 en 28 juli vindt de dertigste editie van de Vosseslagfeesten plaats en dat wordt gevierd met een volledig nieuw programma. Het Kennedyplein verandert in een grote circustent met zomerbar en circusacts, er komt een vliegend tapijt dat getrokken wordt door boerenpaarden, de uitkijktoren aan ‘t Strangegat zal beklommen kunnen worden en er is het gloednieuwe muziekevenement Boulevard Muzikaal,

Lees meer »