Het tweede seizoen van ‘Halo’ verspilt deze keer weinig tijd om je bij de keel te grijpen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Schrikkelkind Niek (40) viert tiende verjaardag: “Opvallend hoeveel mensen weten wanneer ik echt verjaar”

Vandaag, donderdag 29 februari, wordt er een feestje gebouwd ten huize Benoot in Zillebeke bij Ieper. De reden: uitbater Niek Benoot wordt 40 jaar oud, maar kan omwille van zijn geboorte op een schrikkeldag slechts om de vier jaar zijn verjaardag echt beleven. “Je zou nog verbaasd zijn over de hoeveelheid mensen mij die dag een attentie sturen.”
The post

Lees meer »

Studente Renée (24) stampt twee nieuwe wielerwedstrijden uit de grond: “Bewondering voor de verenigingen die zoiets elk jaar opnieuw organiseren”

Tielt krijgt er dankzij Renée Heytens twee nieuwe dameskoersen bij op 24 maart. De studente sportmanagement besloot namelijk om in het kader van haar eindwerk een eigen koers te organiseren, omdat ze uit eigen ervaring ontdekte dat er in West-Vlaanderen weinig aanbod is voor vrouwelijke rensters. “Veel mensen waarschuwden me dat ik veel hooi op mijn vork nam, maar ik

Lees meer »

Okay Kortemark steekt in een nieuw jasje

Op vrijdag 1 maart gooit de Okay in Kortemark opnieuw de deuren open na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt met een totale winkeloppervlakte van 641 vierkante meter werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Okay-winkels, met onder andere een opgefriste freshmart, extra koelmeubels en een vernieuwde kassa-omgeving. In Okay Kortemark wordt geen gas
The post Okay Kortemark steekt

Lees meer »

Kijk HIER als HLN-abonnee nu live naar topper uit het amateurvoetbal tussen Hoogstraten en Lokeren Temse: Braem maakt gelijk

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Op dit moment is dat Hoogstraten tegen Lokeren Temse, een absolute topper uit eerste amateur. Vlak na de rust kwam de thuisploeg op voorsprong via Fall, maar op het uur hangen

Lees meer »

Beelden tonen chaos in Gaza: ruim 100 doden bij bestorming hulpkonvooi en Israëlische soldaten die vuur openen

Autoriteiten in Gaza zeggen dat Israëlische troepen het vuur openden op mensen die stonden te wachten op hulpgoederen. Daarbij zouden 104 doden zijn gevallen volgens het Ministerie van Volksgezondheid in Gaza, dat wordt gecontroleerd door Hamas. Medici melden tientallen gewonden. Israël ontkent de aantijgingen en zegt dat “de tragedie” het gevolg is van Palestijnse truckers die mensen overreden toen het

Lees meer »

Sterke daling van afval op evenementen door herbruikbare bekers: afval per bezoeker met 63 procent gezakt

Het restafval is met 40 procent gedaald en het veegvuil op open stadsevenementen met 60 procent. Bij gesloten festivals is het totale afval per bezoeker met maar liefst 63 procent gezakt. Dat maakte de openbare afvalstoffenmaatschappij OVAM vrijdag bekend. Het is een positief gevolg van de in juni 2023 ingevoerde verplichting om enkel herbruikbare materialen te gebruiken bij het serveren

Lees meer »

Amfetamine in bloed Qatargate-speurder: “Zo brengen drieste inlichtingendiensten personen in diskrediet”

Een hoofdinspecteur van de Brusselse federale politie – die het corruptieschandaal Qatargate onderzocht – zou zijn vergiftigd met amfetamine. Wat doet zo’n intoxicatie met een mens? Is vergiftiging met amfetamine een gekende tactiek? En welke geheime dienst zou zich hieraan schuldig hebben gemaakt? Toxicoloog Jan Tytgat en spionage-expert Kenneth Lasoen geven antwoorden. “Dit zijn toestanden die we eerder aan de

Lees meer »

Eerste ‘Olivierkes’ gaan naar Dirk Verbeke, Luc Vandenbroucke en Arsène Verbeke

Vrijdagavond reikten de Cultuurraad en de Tieltse Perskring voor het eerst samen de ‘Olivierkes’ uit. Die vernieuwde cultuur- en persprijzen gingen naar Dirk Verbeke, Luc Vandenbroecke en Arsène Verbeke, drie Tieltenaars die bijzondere prestaties wisten neer te zetten op vlak van cultuur in de brede zin van het woord.
The post Eerste ‘Olivierkes’ gaan naar Dirk Verbeke, Luc Vandenbroucke en

Lees meer »