Frankrijk onthult “gestructureerd en gecoördineerd netwerk van Russische propaganda”

Frankrijk heeft “een gestructureerd en gecoördineerd netwerk van Russische propaganda” ontdekt, gericht op Europese landen en de Verenigde Staten. Het internationale netwerk wilde met pro-Russische desinformatie de oorlog tegen Oekraïne legitimeren. 

Meer krantenkoppen in België

Rock Petrol: explosieve rock, vettige riffs

Het Rock Petrol-festival op zondag 28 juli belooft weer explosieve rock en vettige riffs, met de Duits-Australische band Sweet Electric, blues en metal van Diggeth, de Brusselse glamrock van Strawberry Storm, het West-Vlaams rockduo Olav en de Duitse no-nonsense heavy metalgroep Steelpreacher. Daartussen zwerven een aantal oldtimer auto’s en fifties-hits van The Bel Airs.
The post Rock Petrol: explosieve

Lees meer »

“Computer says no”: hoe CD&V-voorzitter Sammy Mahdi zich tegen verplichte gemeentefusies kant en zo lokale verkiezingscampagne op gang trapt

Discretie was het codewoord voor de Vlaamse onderhandelingen, maar met een publiekelijke petitie tegen de verplichte gemeentefusies en een demarche voor de tv-camera’s verbrak CD&V-voorzitter Sammy Mahdi die afspraak. Dat het bij zijn toekomstige coalitiepartners N-VA en Vooruit voor wrevel zorgde, is bijzaak. Want met dit ballonnetje kon Mahdi zijn campagne voor de lokale verkiezingen op gang trappen.

Lees meer »

Wielerclub steekt signaalgevers in nieuwe uitrusting

De koninklijke wielerclub ‘De Verenigde Sportvrienden-Hoger Op’ in Langemark kan tijdens de wielerwedstrijden die ze organiseert in de gemeente een beroep doen op een groep trouwe signaalgevers.
The post Wielerclub steekt signaalgevers in nieuwe uitrusting appeared first on KW.be.

Lees meer »

Viktor Maddens kampioen in de Lowlands Tour

Onlangs vond de laatste stop van de Lowlands Tour plaats in Grevenmacher, Luxemburg. Viktor Maddens wist er een derde plaats te bemachtigen en dat was voldoende om de Lowlands Tour overall te winnen nadat hij eerder als eerste eindigde in Izegem.
The post Viktor Maddens kampioen in de Lowlands Tour appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wim verliest teenslippers en verbrandt voeten in bloedhete Death Valley: “Helikopter kon zelfs niet landen door de extreme hitte”

De roadtrip van Wim Oversteyns (47) en zijn gezin in de Verenigde Staten eindigde in Death Valley, een van de heetste plaatsen op aarde. Bij een fotoshoot in het adembenemende decor verloor de Wijnegemnaar zijn teenslippers waarna hij brandwonden in de tweede graad opliep aan zijn voetzolen. Wim belandde in Las Vegas op de spoedafdeling en hoopt woensdag terug naar

Lees meer »