Francisco Schuster (#LikeMe) gaat op zoek naar zijn roots in “Francisco Desir”: “Het was een rollercoaster”

“#LikeMe”-ster Francisco Schuster (22) gaat in “Francisco Desir” op zoek naar zijn biologische ouders. Schuster werd als baby te vondeling gelegd in Port-au-Prince in Haïti. “Ik geloof dat het een daad van liefde was omdat mijn mama mij niet kon verzorgen, maar het wekt wel vragen op”, vertelt hij. Op die vragen hoopt hij in de nieuwe VRT1-reeks antwoorden te krijgen. 

Meer krantenkoppen in België

“We knuffelen en kussen nog, maar het bed delen we niet meer”: welke koppels uit ‘Hotel Romantiek’ zijn nog samen?

In het recentste seizoen ontstond er geen enkel koppel, maar dat is hoogst uitzonderlijk. In ‘Hotel Romantiek’ spat de liefde doorgaans van het scherm. Maar wat na de opnames? Hoe vergaat het de koppels nu? Na vijf seizoenen contacteerden wij alle paren die de liefde vonden dankzij het programma. Wie is nog samen en wie moet toch alleen verder? “We

Lees meer »

Kijk HIER als HLN-abonnee nu live naar topper uit het amateurvoetbal tussen Hoogstraten en Lokeren Temse: Braem maakt gelijk

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Op dit moment is dat Hoogstraten tegen Lokeren Temse, een absolute topper uit eerste amateur. Vlak na de rust kwam de thuisploeg op voorsprong via Fall, maar op het uur hangen

Lees meer »

Zeven doden bij politieactie in Rio de Janeiro

Bij een grote politieactie in verschillende arme wijken van de Braziliaanse metropool Rio de Janeiro zijn minstens zeven mensen om het leven gekomen. Er raakten ook twee politieagenten gewond en vijf personen zijn opgepakt, berichten verschillende Braziliaanse media, waaronder de nieuwssite G1 dinsdag. Volgens de politie waren de dodelijke slachtoffers criminelen.

Lees meer »

Ray Marinx (20) kroont zich tot nationaal judokampioen

Ray Marinx is maandag 26 februari twintig jaar geworden. Een week ervoor had hij nog een reden tot vieren. Hij werd voor de vijfde keer nationaal jeugdkampioen in het judo. “Dat is wel tof, maar in mijn laatste jaar als junior wordt dit misschien wel een beetje verwacht, dat ik het op deze manier kan afmaken.”
The post Ray Marinx

Lees meer »

Bewakingsbeelden tonen indrukwekkende omvang van illegale tuningmeeting in Lommel

Bewakingsbeelden tonen de indrukwekkende omvang van de illegale tuningmeeting die zaterdag plaatsvond op het industriepark in Lommel. Ongeveer 2.500 wagens verzamelden op het terrein van Horeca Van Zon. Bewakingscamera’s filmden hoe de bestuurders hun wagens lieten driften en sporen trokken op de ondergrond. Rondom verzamelde zich een massa die de boel aanmoedigde.

Lees meer »