De Tijdcapsule | Amandine De Paepe (Insentials): ‘Dat Marc Coucke niet in mijn bedrijf stapte, was een klap’

13:47 Voedingswetenschapper Amandine De Paeper richtte in 2021 haar bedrijf Insentials op. Met behulp van voedingssupplementen wil ze vrouwen op weg helpen naar een betere gezondheid. In de eerste afleverin… 

Meer krantenkoppen in België

Man zit 35 minuten vast op toilet van vliegtuig: “Zelfs piloot kwam helpen”

Een Amerikaanse binnenlandse vlucht van Salt Lake City naar New Orleans is onvergetelijk geworden voor een gezin van vier. Toen papa Brent naar toilet moest, bleef hij iets langer weg dan gewoonlijk. “Hij had even tijd nodig voor zichzelf”, dacht zijn vrouw nog terwijl haar twee kleuters een huilbui kregen. Maar toen er plots volk verzamelde aan de deur van

Lees meer »

Juf Martine gaat na 42 jaar met pensioen in Oeselgemse basisschool Mikado en krijgt erehaag als afscheid

Juf Martine Vanhamme (62) kreeg donderdagochtend een mooie ode in basisschool Mikado in Oeselgem. Daar vormden de tweehonderd leerlingen uit het kleuter en lager onderwijs een erehaag voor de juf die er een carrière van 42 jaar heeft op zitten.
The post Juf Martine gaat na 42 jaar met pensioen in Oeselgemse basisschool Mikado en krijgt erehaag als afscheid appeared

Lees meer »

Trump wil dat Biden IQ-test aflegt: “Dan weten we waarom hij zulke vreselijke beslissingen neemt”

In een bericht op zijn socialmediaplatform ‘Truth Social’ heeft Amerikaans ex-president Donald Trump (77) opnieuw uitgehaald naar zijn Democratische rivaal en huidig president Joe Biden (81). Volgens Trump moet Biden, die gisteren zijn jaarlijkse medische onderzoek onderging, ook een IQ-test afleggen. “Misschien komen we er dan achter waarom hij zulke vreselijke beslissingen neemt”, aldus Trump.

Lees meer »

Rijbewijs 15 dagen kwijt en dagvaarding voor de rechter: parket Leuven controleert in maart streng op gsm’en achter het stuur, ook fietsers worden beboet

Wie zich in maart in het gerechtelijk arrondissement Leuven waagt aan gsm’en achter het stuur, zal streng gestraft worden. Het parket houdt een actiemaand waarbij bestuurders die betrapt worden, meteen 15 dagen hun rijbewijs moeten afgeven en later ook voor de rechter verschijnen. Ook fietsers zullen een geldboete moeten betalen.

Lees meer »

Sneppewegel in Tielt wordt officieel een openbare weg

De Sneppewegel, het smalle straatje net naast brasserie Poelberg, wordt overgedragen aan de Stad Tielt en wordt zodoende een openbare weg. Opmerkelijk genoeg wist niemand tot voor kort dat het straatje eigenlijk privaat eigendom was.
The post Sneppewegel in Tielt wordt officieel een openbare weg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kinderen Mikadoschool trekken in carnavalsstoet door Oeselgem

Ook de kinderen van de Mikadoschool in Oeselgem genieten van carnaval. Zo trokken ze recent in stoet door de straten van het dorp. “We trokken onder begeleiding van de wijkagenten door Oeselgem en kregen heel veel bijval van de inwoners”, vertelt directrice Els Desmet. “Tijdens carnaval waren alle leerkrachten verkleed in een dier en dit
The post Kinderen Mikadoschool trekken

Lees meer »