De snelste marathonloper ooit zal nooit onder de 2 uur duiken

 

Hij was de man die in staat leek om op de marathon eerder vroeg dan laat onder de magische 2 uur-grens te duiken. Maar wereldrecordhouder Kelvin Kiptum is om het leven gekomen bij een auto-ongeluk in zijn thuisland Kenia. Hij werd amper 24.

 

Meer krantenkoppen in België

Festival Atalanta zet in Roeselare spotlight op vrouwelijke kunstenaars

Naar aanleiding van de internationale vrouwendag op 8 maart, die dit jaar het thema ‘vrouwen en cultuur’ meekreeg, zet De Spil een nieuw festival op poten dat de bezoeker zal onderdompelen in een krachtige, vrouwelijke wereld. Maar geen nood, mannen zijn ook welkom.
The post Festival Atalanta zet in Roeselare spotlight op vrouwelijke kunstenaars appeared first on KW.be.

Lees meer »

Burgemeester Sandy Evrard voert lijst MLM aan in Mesen: “Maar ik wil niet zoals mijn collega in Kortrijk de grootste zijn”

In Mesen werd de lijst MLM voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober voorgesteld. Huidig burgemeester Sandy Evrard wordt lijsttrekker. “Dit betekent geenszins dat ik opnieuw burgemeester wordt. Het is de persoon met de meeste stemmen die de algemene leiding zal hebben over de stad.”
The post Burgemeester Sandy Evrard voert lijst MLM aan in Mesen: “Maar ik wil niet zoals

Lees meer »

Na drie bekende voetballers en Kobe Bryant beëindigt ‘seksverslaafd’ model relatie met toptennisser

Het einde van een Italiaans liefdesverhaal. Matteo Berrettini (27), in 2021 nog verliezend finalist op Wimbledon, is niet langer samen met Melissa Satta, een 38-jarig model en tv-presentatrice voor Sky Italia en Mediaset. Satta, wiens pikante bedonthullingen tijdens een eerdere relatie een eigen leven zijn gaan leiden, was eerder al samen met Christian Vieri, John Carew, Kevin-Prince Boateng – met

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Oppositieleider Navalny wordt in Moskou begraven – Litouwen sluit opnieuw twee grensovergangen met Wit-Rusland

De vorige maand overleden Russische oppositieleider Aleksej Navalny wordt vandaag begraven in Moskou. De ceremonie in de kerk staat gepland voor 14 uur plaatselijke tijd, 12 uur in België. Intussen heeft Litouwen uit veiligheidsoverwegingen opnieuw twee grensovergangen met buurland Wit-Rusland tijdelijk gesloten. Daardoor zijn vanaf vandaag nog maar twee van de zes overgangen op de 680 kilometer lange grens tussen

Lees meer »

Spurs ontvangt zondag de hekkensluiter

Zondagnamiddag ontvangt House Of Talents Kortrijk Spurs hekkensluiter Basketball Brunehaut. Met nog vier wedstrijden te gaan is een topvijfplaats niet uitgesloten.
The post Spurs ontvangt zondag de hekkensluiter appeared first on KW.be.

Lees meer »

IN­TER­VIEW. Elitesol­daat Fly en professor Jonathan Holslag: “Oekraïne is slechts het voorge­recht van een veel grotere krachtme­ting”

Ja, ze wéten dat ze het verwijt van doemdenker zullen krijgen, maar dat interesseert hen niet. Fly (55) uit ‘Kamp Waes’ en professor Jonathan Holslag (42) zijn zielsverwanten die met grote ogen kijken naar de wereldorde en ons land. In hun eerste interview samen leggen ze de vinger op de wonde over het gepamper van de jeugd, hoe elke burger

Lees meer »

UZ Brussel opereert patiënten met pancreaskanker zonder vergunning

Het Universitair Ziekenhuis in Brussel voert operaties uit bij patiënten met pancreaskanker waar het geen vergunning voor heeft. Dat schrijft ‘De Tijd’. In 2019 besliste toenmalig minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) dat slechts een beperkt aantal ziekenhuis een erkenning kreeg voor die complexe ingrepen, en het Brusselse UZ was daar niet bij. Het ziekenhuis legt die conventie

Lees meer »