BV 24/7. Kinderdroom die in vervulling gaat voor K3’tje Hanne en Pommelien Thijs geniet van een bomvolle AB

The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream. 

Meer krantenkoppen in België

De U7 van VK Langemark-Poelkapelle

De U7 van VK Langemark-Poelkapelle speelde vorige weekend een thuiswedstrijd tegen Brielen Sport. Zaterdag staat een korte verplaatsing naar Sassport Boezinge op het programma. Achteraan zien we trainer Koenraad Meyns (links) en begeleider Birger Callemein en staand v.l.n.r. de spelers Achilles Deman, Louis Meyns en Seppe Quaegebeur. Vooraan v.l.n.r.: Emillia Debruyne, Isaac Olivier en Robin
The post De U7 van

Lees meer »

Tielt opent sterrenregister voor stilgeboren kindjes

De stad Tielt opent een sterrenregister voor stilgeboren kindjes. Ouders die dat willen, kunnen stilgeboren kinderen voortaan symbolisch laten registreren in dat sterrenregister.
The post Tielt opent sterrenregister voor stilgeboren kindjes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hamas-strijders hebben Israëlische vrouwen verkracht, stelt VN-rapport

Volgens de Verenigde Naties is er genoeg informatie om aan te nemen dat de Israëlische slachtoffers van de Hamas-aanval op 7 oktober verkrachtingen of groepsverkrachtingen hebben moeten ondergaan. Ook gijzelaars van Hamas zijn slachtoffers van seksueel geweld, schrijven de rapporteurs, waarbij het geweld tegen gijzelaars mogelijk nog altijd doorgaat.

Lees meer »

Goudsmid Emma (23) is nieuwe voorzitter Jong Unizo

De 23-jarige Emma Baert volgt co-voorzitters Arthur De Veene en Maxime Arslijder op. Emma – dochter van Expo-directeur Chris Baert – combineert werk met haar studies grafische vormgeving. “Als zelfstandig juwelier-goudsmid heb ik twee merkjes opgebouwd: Embrace en RAE.” Emma organiseert daarnaast samen met drie vrienden ‘Nouvelan’ op oudejaar. De geboren en getogen Waregemse toont
The post Goudsmid Emma (23)

Lees meer »

Throne of Thorns presenteert grensverleggend debuut

Throne of Thorns, de metalband rond Thomas Verleye (39), bracht een debuutalbum uit dat in alle opzichten verre van alledaags is. Converging Parallel Worlds is een combinatie van melodieuze metal met klassieke, cinematische elementen.
The post Throne of Thorns presenteert grensverleggend debuut appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Goede redenen om te geloven” dat Hamas slachtoffers verkrachtte, stelt VN

Er zijn “goede redenen om te geloven” dat slachtoffers van de Hamas-aanval op 7 oktober verkrachtingen en groepsverkrachtingen hebben moeten ondergaan. Ook sommige gijzelaars die sindsdien in de Gazastrook worden vastgehouden, werden verkracht. Dat blijkt uit een nieuw rapport van de VN dat maandag gepubliceerd is. Om na te gaan om hoeveel mensen het gaat, zal verder onderzoek nodig zijn.

Lees meer »

Toeriste in India verkracht door zeven mannen, vier van hen nog voortvluchtig

In het Indiase district Dumka is een Braziliaans-Spaanse toeriste het slachtoffer geworden van een groepsverkrachting door zeven mannen. De politie kon drie verdachten oppakken, vier andere zijn nog steeds voortvluchtig. In 2021 vonden volgens de Indiase autoriteiten 31.000 verkrachtingen en 2.200 groepsverkrachtingen plaats, maar die cijfers zouden een stuk hoger liggen.

Lees meer »

Damme niet opgezet met tweede golfdomein in Knokke-Heist: “Project brengt de polders enorm veel schade toe”

Het project voor een tweede golf, met heel wat bijhorende faciliteiten zoals hotel- en congresruimtes, krijgt nu ook tegenstand vanuit eerder onverwachte hoek. “Dit project overstijgt de draagkracht van de regio en brengt de polders enorm veel schade toe”, zegt burgemeester van Damme Joachim Coens.
The post Damme niet opgezet met tweede golfdomein in Knokke-Heist: “Project brengt de polders enorm

Lees meer »