Belgische belegger bezit vooral trackers en aandelen van big tech

11:49 De Belgische belegger stoffeert zijn portefeuille vooral met trackers op de wereldbeurs en de Amerikaanse aandelenmarkt, leren statistieken bij Degiro. 

Meer krantenkoppen in België

Vrouw (27) zegt dat ze een vriendje heeft tegen opdringerige man, maar die gelooft het niet en ‘ondervraagt’ haar minutenlang

De 27-jarige Mary Johnson uit Milton Keynes – die single is – is geïrriteerd. Tijdens het shoppen werd ze aangesproken door een man die haar meerdere complimenten gaf en uiteindelijk om haar nummer vroeg. De Britse dacht de man vriendelijk te kunnen afwijzen door te zeggen dat ze een vriend had, maar dat leek niet te werken. De opdringerige man

Lees meer »

Guy en Kelly zoeken overnemer voor L’Empereur

Guy Louwagie (53) en Kelly Rouzeré (43) gaan na twaalf mooie seizoenen op zoek naar een overnemer voor hun goeddraaiende horecazaak L’Empereur op de Zeedijk. “Een dubbel gevoel, want we doen het nog altijd graag”, aldus het horecakoppel.
The post Guy en Kelly zoeken overnemer voor L’Empereur appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rijbewijs 15 dagen kwijt en dagvaarding voor de rechter: parket Leuven controleert in maart streng op gsm’en achter het stuur, ook fietsers worden beboet

Wie zich in maart in het gerechtelijk arrondissement Leuven waagt aan gsm’en achter het stuur, zal streng gestraft worden. Het parket houdt een actiemaand waarbij bestuurders die betrapt worden, meteen 15 dagen hun rijbewijs moeten afgeven en later ook voor de rechter verschijnen. Ook fietsers zullen een geldboete moeten betalen.

Lees meer »

Regering Haïti roept noodtoestand uit na bestorming gevangenis

Na een raid door gewapende bendes op de grootste gevangenis in de Haïtiaanse hoofdstad Port-au-Prince heeft de regering de noodtoestand uitgeroepen voor minstens drie dagen. De regering heeft zondagavond laat (lokale tijd) bekendgemaakt dat dat geldt voor het hele departement Ouest en kan worden uitgebreid.

Lees meer »

Rouwenden blijven toestromen bij graf Navalny: beelden tonen rij van halve kilometer, graf volledig bedolven onder bloemen

Er blijven mensen toestromen om een laatste groet te brengen aan het graf van de overleden Poetin-criticus Aleksej Navalny (47) in Moskou. Beelden tonen hoe de rij wachtenden gisteren een uur voor sluitingstijd van de Borisov-begraafplaats meer dan 500 meter lang was. Het graf zelf is niet meer zichtbaar door de enorme berg bloemen die er intussen op ligt.

Lees meer »

Noodtoestand in Haïti nadat honderden gevangenen worden bevrijd

De regering van Haïti heeft de noodtoestand uitgeroepen na gewelddadige confrontaties in de hoofdstad en de ontsnapping van honderden gevangenen. Een deel van de humanitaire hulp is gestaakt: “Op dit moment kunnen wij de veiligheid van onze hulpverleners niet garanderen”, zegt een woordvoerster van Plan International.

Lees meer »

Gender reveal kent hilarisch einde wanneer mama helemaal onder kleurstof zit

De West-Vlaamse Eva en Davy uit Houthulst hebben zich tijdens hun gender reveal een deuk gelachen. Het koppel moest een voetbal kapot trappen om het geslacht van hun toekomstige baby te weten te komen, maar dat liep hilarisch mis. Eva kwam helemaal onder de kleurstof te zitten. Maar zo wisten ze dus wel heel duidelijk dat hun kindje een jongetje

Lees meer »

Waarom geblokkeerd Russisch geld niet zomaar naar Oekraïne kan: dit is Euroclear, de Belgische geldreus middenin het debat

Het is niet zonder risico om geblokkeerd Russisch geld te gebruiken om Oekraïne te steunen. Dat blijkt uit navraag bij het Belgische bedrijf Euroclear waar sinds de start van de oorlog al zo’n 190 miljard euro Russisch geld geblokkeerd staat. Nu al lopen er meer dan 100 juridische procedures tegen het bedrijf, vooral van Russen die toegang willen tot hun

Lees meer »