Kan ze toch nog voor een verrassing zorgen? Verkiezing van de laatste kans voor Nikki Haley om het te halen van Trump

Wil Nikki Haley nog een kans maken tegen Donald Trump, dan móét ze dinsdag scoren bij de voorverkiezingen in New Hampshire. Ook de Democraten trekken dan voor het eerst naar de stembus, al komt zittend president Joe Biden daar niet eens op.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG L-B-L VROUWEN. Kopecky wil in eerste deelname vooral ervaring opdoen, maar “alles is haalbaar”

Ook voor het vrouwenpeloton vormt Luik-Bastenaken-Luik het eindsignaal van de Waalse klassiekers. Demi Vollering toonde zich vorig jaar het sterkst, en is nu ook favoriet voor de winst. Het is natuurlijk ook opnieuw uitkijken naar wereldkampioene Lotte Kopecky, die voor het eerst de wedstrijd rijdt. Wie trekt er aan het langste eind? Volg de koers op de voet in onze

Lees meer »

Stijn Stijnen verweert zich na stevige schorsing na slag aan broer: “Bond moet zich ook aan regels houden”

Voor de Disciplinaire Raad voor het Profvoetbal is vrijdagnamiddag het dossier van coach Stijn Stijnen van Patro Eisden Maasmechelen behandeld. Het Disciplinair Comité schorste de ex-keeper voor een duw/slag aan zijn broer en het onrechtmatig betreden van het veld. Hij liep in totaal zo (opgeteld met een oude schorsing) zes speeldagen schorsing op. Zijn advocaat Walter Van Steenbrugge stelde de

Lees meer »

KIJK. Zo ziet het natuurlijke haar van Beyoncé eruit: zangeres deelt dagelijkse haarroutine

Fans van Beyoncé hebben een unieke glimp gekregen van de haarroutine van de Amerikaanse artieste. Op Instagram laat ze het volledige proces zien, van haar natuurlijk krullend haar tot het in stijl brengen en föhnen. De ‘Texas Hold ‘Em’-zangeres gebruikt de producten van haar eigen haarverzorgingslijn Cécred. “25 jaar lang kleur ik mijn natuurlijke haar blond”, schrijft de zangeres bij

Lees meer »

“Zal evolutie stad blijven opvolgen”: Algemeen directeur Erik Algoet neemt na 30 jaar afscheid

Menen Begin mei neemt Menen afscheid van Eric Algoet (63), die na een carrière van 30 jaar van zijn pensioen zal genieten. Drie decennialang was de man één van de pijlers van het stadsbestuur, waarbij zijn liefde voor de stad enkel door zijn discretie werd overklast. “In 2017 heb ik gestagedived tijdens het personeelsfeest. Godzijdank bestaan daar geen beelden van.”<br

Lees meer »

Uitstootvrij wagenpark wordt “helse uitdaging” voor EU, zegt Europese Rekenkamer

De Europese Unie kijkt tegen een hoop hindernissen aan om haar wagenpark op termijn emissievrij te maken. Dat zegt de Europese Rekenkamer. De uitstoot van broeikasgassen in de vervoerssector daalt maar niet, het potentieel van alternatieve brandstoffen wordt overschat en voor de omschakeling naar elektrische voertuigen dreigt Europa afhankelijk te worden van invoer, met alle gevolgen van dien voor de

Lees meer »

“Dit is een schande voor La Liga”: veel te doen rond afgekeurde goal in Clásico, waarna Bellingham in slot Real naar titel lijkt te schieten

Jude Bellingham (20) ontpopte zich net als in de heenronde tot de Madrileense held in de Clásico. De Engelsman schonk Real Madrid de zege in een boeiende topper. Barcelona klom twee keer op voorsprong, maar verloor met 3-2. De ‘Koninklijke’ kan z’n 36ste landstitel al ruiken. Achteraf was er veel te doen rond een afgekeurde goal van dat andere fenomeen,

Lees meer »

Ook andere spermadonor vraagt zich af of Brusselse arts kinderen heeft verwekt met zijn zaad: “Als hier plots iemand voor de deur zou staan, zou ik direct een koffie aanbieden”

Wat als? Het is een vraag die wellicht nogal wat spermadonoren zich afvragen nu blijkt dat een man zeker twee donorkinderen heeft terwijl hij destijds enkel zaad gaf voor wetenschappelijk onderzoek. Onze redactie kon met een andere donor spreken die in de jaren 80 ook inging op de vraag van de Brusselse fertiliteitsarts Robert Schoysman om mee te werken aan

Lees meer »

Van Den Bergh past voor European Darts GP wegens ziekte

Geen Dimitri Van Den Bergh (PDC 9) morgenavond in Sindelfingen. Hij moet afzeggen voor de European Darts GP (19 april-21april) wegens ziekte. Een andere concurrent die ook afhaakt is Nathan Aspinall (PDC 4). Door hun afwezigheid worden Ian White (PDC 64) en Niels Zonneveld (PDC 66) opgevist uit de reservelijst.

Lees meer »