Nana Wyns en haar vader Luc: ‘Ik wilde ik gezien worden als wie ik ben, niet als de dochter van ‘die van de Gamma’’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Plopsaland en medewerker van ‘Mega Mindy jetski’ voor rechter na ongeval waarbij Christel (55) zwaargewond raakte: “Hij is er het hart van in”

Een 49-jarige man die de waterattractie ‘Mega Mindy jetski’ bedient in Plopsaland De Panne moet zich samen met zijn werkgever bij de rechter verantwoorden voor een ongeval vorig jaar. Daarbij belandde de 55-jarige Christel met haar kleinzoon (5) in het water en raakte ze zwaargewond aan de arm. “Ik was volledig in fout want ik vergat mijn inspectieronde”, geeft operator

Lees meer »

Ploegleider Lidl-Trek tempert verwachtingen rond Nys in Noorwegen: “Mikken met Thibau eerder op ritwinst dan op klassement”

Na zijn dubbele ritwinst en eindwinst in de Ronde van Hongarije zijn de verwachtingen rond Thibau Nys (21) hoog in de Ronde van Noorwegen. De ploegleider van Visma-Lease a Bike bestempelt Nys als de topfavoriet voor de eindzege. Zijn eigen ploegleider Kim Andersen heeft een andere visie: “Thibau is onze kopman, maar ook ploegmaten kunnen kansen krijgen om op ritwinst

Lees meer »

REPORTAGE. Deur aan deur met voorzitter Jeremie Vaneeckhout: “Wie is verantwoordelijk voor de miserie van de landbouwers? Niet Groen, hé”

Voor Groen lijken de verkiezingen in bepaalde provincies een strijd op leven of dood te worden. In de Grote Peiling van HLN flirten de ecologisten met de kiesdrempel. Hoe nerveus worden ze daarvan? Wij trokken naar West-Vlaanderen en gingen er op pad met co-voorzitter Jeremie Vaneeckhout. “Groen zou wel eens beter kunnen scoren dan velen denken.” Hij en zijn partij

Lees meer »

20 KM DOOR BRUSSEL. Recordaantal deelnemers gaat van start

De Europese wijk bruist vandaag van de activiteit door de 44e editie van de 20 km door Brussel. Met een recordaantal van 45.000 deelnemers is het evenement groter dan ooit tevoren, en dat is te merken in de hoofdstad. De straten zijn gevuld met enthousiaste lopers, van jong tot oud, en zelfs wandelaars die de uitdaging aangaan.

Lees meer »

KIJK. Chris Hemsworth onthult eigen ster op Hollywood Walk of Fame

De 2.781ste ster van The Hollywood Walk of Fame is onthuld en de nieuwe tegel draagt de naam van de Australische acteur Chris Hemsworth. Hij is de nieuwste ‘Marvel’-superheld die de eer krijgt en daarom is zijn collega Robert Downey Jr., voor vele bekend als Iron man, aanwezig om hem te steunen. Acteren is een sprong in het diepe en

Lees meer »

LIVE . Druk in regering neemt toe, maar liberalen liggen dwars: “België zal op termijn Palestina erkennen, maar vandaag is niet het juiste moment”

Noorwegen, Spanje en Ierland gaan de Palestijnse Staat officieel erkennen. Volgens hen is een tweestatenoplossing de “enige manier om het conflict met Israël op te lossen”. Ook België buigt zich vandaag over een erkenning. Israël is alvast not amused en roept haar diplomaten terug voor “urgente beraadslagingen”. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Mensen komen in Seoul samen voor wedstrijd om helemaal niets te doen

In de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul konden mensen afgelopen zondag deelnemen aan een wedstrijd om helemaal niets te doen. De persoon met op het einde de laagste en meest consistente hartslag won, dat schrijft ‘The Guardian’. Mensen van alle leeftijden en klassen kwamen voor het iconische Gyeongbokgung-paleis samen.

Lees meer »

Aftellen naar de historische Brugse derby: Rik Verheye supportert voor Club, zijn personage ‘Nonkel Willy’ voor Cercle

Hoewel hij sinds kort met Sporting Hasselt zélf een voetbalclub in handen heeft, gaat acteur Rik Verheye zondag minstens even hard supporteren voor Club Brugge, dat aanspraak maakt op de titel. “Cercle zal zich niet laten ingraven, maar Club gaat vol voor de overwinning!”
The post Aftellen naar de historische Brugse derby: Rik Verheye supportert voor Club, zijn personage

Lees meer »